Tegnapi eurovízió-szerintetek kik voltak a legrosszabbak?
Azt hiszem, az albániai dal volt az egyik legrosszabb szerintem; az, amelyikben csak úgy üvöltött sivított az énekesnő. Nagyon tehetséges nő, azt lehetett hallani, de amit előadott, az nem zene volt. :D
Az első szám is borzasztó volt (ha számnak lehet nevezni), az Euro Neuro. :D
Nálam ők vitték a rosszasági prímet. A Facebook-os dal is elég borzalmas volt mondjuk.
Montenegró volt az egyik legrosszabb az Euro Neuro c. dallal.
Az albán csaj tehetséges ugyan, de egyáltalán nem zene volt amit énekelt, hanem csak üvöltözött.:/
Az osztrák "Woki mit deim popo" is sz*r volt sztem, sokak ki is akadtak, hogy mit keresnek ezek a színpadon.
A facebookos dal sem volt csúcs, bár az énekesnő valamennyire tehetséges, de gagyi volt a szám :D
Magát a műsort nem néztem de a neten láttam a nevező dalokat, hát mit ne mondjak mindegyik kritikán aluli volt, egy nem volt ,amire rámondtam volna, hogy tetszik.
A zsűri meg több kevesebb sikerrel próbálta kiválogatni a sok sz*r közül a legkevésbé büdöset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!