Szerinted kit kellett volna küldeni az euroviziora?
Szerintem Királyék voltak a legjobbak...az ő számuk volt a legfülbemászósabb...szerintem velük elég jó esélyünk lett volna.
Compact disco-ból meg sok van, jó, de nem olyan, amit még utána is dúdulsz...
Partyzän- 8 nap
Rohadjanak meg, a legjobb zenészeket még csak nem is jelölik.
Én az Untried és a This love c. nótáknak drukkoltam, bár az elődöntőben mindkettő jobb volt. Caramel viszont életemben először elvarázsolt, amitől én lepődtem meg a legjobban! :D Szuper előadás volt, a dal is meggyőzött! Biga is vitathatatlanul jó volt, s a Like a child is jobban tetszett most. Kérdésedre válaszolva tehát én Királyékat vagy Nikát küldtem volna.
De sportszerű leszek: gratulálok a Compact Disconak, a dal nagyszerű, és ők maguk is, sok sikert kívánok a versenyen! Immáron ők fognak minket képviselni, és én nagyon fogok szorítani! :)
Királyékat vagy Fábián Juliékat. Én egyébként Puskást is nagyon sajnáltam:S Nagyon meglepődtem, rengeteget fejlődött a hangja a Megasztár óta. Persze mivel volt eléggé pörgős a száma, megértem, hogy nem került be.
De a Compact Discot nem igazán értem... A zenéjük nagyon jó, de a csávónak kegyetlenül gyenge a hangja élőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!