EURÓVÍZIÓ! MIt szóltok hogy sikerült szerintetek a próba?
http://www.youtube.com/watch?v=pr85K0WQ0vo&feature=fvwrel
szerintem egész jól szól bár ott élőben biztos dinamikusabb!
szurkolok!!
az msot mellékes hoyg nem fogunk nyerni, de nagyon sok helyen dicsérik a magyarokat és a kritikák is egész jók!
Komolytalan dolog ez az egész! Wolf Katit istenítették, aztán tök utolsó(előtti) lett. Miért? Mert szláv a szlávra, német a németre, spanyol a spanyolra, angolszász az angolszászra szavaz! Mi mindig csak TÖK UTOLSÓK lehetünk ezen a "dalfesztiválnak" nevezett marhaságon.
Jó a magyar együttes de akármilyen is a mezőny, nem fognak nyerni. Sajnos. Értelme sincs szurkolni nekik.
Max akkor lenne esélyünk ha olajat szarnánk és tekintélyünk lenne a világban. Ez a műsor soha nem a tehetségről szólt.
Wolf Katit is rengeteg helyen dicsérték, aztán Németországban elterjesztették róla, hogy transzvesztita....ami azért valljuk be, elég pofátlan dolog volt, főleg ha mi ezt terjesztettük volna a németek Lénájáról, akkor ők tuti országosan felháborodtak volna...
Nem voltak rosszak a próbák, vannak jó számok, de szimpátia szavazás az egész. Szomorú, hogy nem lehet megrendezni úgy egy dalversenyt, hogy ne nyerjen teret a politika.
Szinte 99%-ban eldönthető, hogy ki kinek fogja adni a 12 pontokat (Ciprus <-> Görögo., Románia <-> Moldova, szláv országok egymásnak, stb), sajnos emiatt Magyarország nagyon hátrányos helyzetben van.
De nem is baj. Azoknak az országoknak van a legtöbb esze, akik kimaradnak az egészből. Minden évben megfigyelhető, hogy a pontozásnak még a leghalványabb köze sincs az előadóhoz és a dalhoz. Tavaly is a ritka sz@r produkciók jutottak magasan az élmezőnybe.
Nem tudom, hogy továbbjutunk-e a döntőbe, mert elég sok a lassú szám.
hát jah tudom hogy ez csak az országok közötti szimpátiáról szól de én szeretem nézni,
Igen wolf katit is sok helyen dicsérték a külföldiek a fórumokon hogy biztos nyerni fog:D végül ott kullogott az utolsók között. de hozzáteszem hogy az élő adás nagyon gyenge volt.
én nézni fogom! kiváncsi vagyok hova teszik a rangsorba MO-ot
Azért nem nyerünk, mert így álltok hozzá! Mi lenne, ha megpróbálnánk pozitívabban hozzáállni, és eldobni a tipikus magyar pesszimizmust?
Szerintem jók voltak. :)
"Azért nem nyerünk, mert így álltok hozzá! Mi lenne, ha megpróbálnánk pozitívabban hozzáállni, és eldobni a tipikus magyar pesszimizmust?"
Ez szép és jó, csak ugyan ez volt Wolf Katival is. Egy csomó ország elismerte, hogy nagyon jó, díjat is nyert, a németek (elmondásuk szerint) imádták, aztán a sor végén kullogott, akkor sem engedték nyerni. Hiába az optimizmus, maga a pontozási rendszer van teljesen rosszul összeállítva. Nem szakmai zsűri dönt, de szerintem a közönség szavazatai sem nyomnak sokat a lantban, bár lehet, hogy tévedek.
Kiküldhetnénk akár Lady Gagát vagy Céline Dion-t is, akkor sem nyernénk meg. Wolf Katinál is behozták a politikát, rá azt mondták, hogy "Orbán Viktor kegyeltje".
Ezek után szerintem lehetünk akármilyen optimisták és reménykedők, felesleges ezen a sz*ron indulni. Csak a pénzt viszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!