EURÓVÍZIÓ! MIt szóltok hogy sikerült szerintetek a próba?
http://www.youtube.com/watch?v=pr85K0WQ0vo&feature=fvwrel
szerintem egész jól szól bár ott élőben biztos dinamikusabb!
szurkolok!!
az msot mellékes hoyg nem fogunk nyerni, de nagyon sok helyen dicsérik a magyarokat és a kritikák is egész jók!
úgyis nézni fogjátok hiába húzzátok le a műsort:)
én akkor is kiváncsi vagyok hogy hogyan fog zajlani, amúgy tényleg nagyon mogorvák vagytok bezzeg a fórumokon más országokból bíztatják Magyarországot..
elvileg 15.-ként fogunk fellépni
Egyetértek az előzőek véleményével. De attól még nézni fogom, mert kíváncsi vagyok hogy alakul a verseny (még akkor is ha csakis a politikáról szól).
Meg szerintem tök jó. Nagy show meg minden, és van sok jó zene.
Amúgy egy pletyka szerint Wolf KAtira azért szavaztak kevesen, mert mindenki azt hitte, rá olyan sokan fognak szavazni, és ezért fölösleges még egy voksot küldeni. Elgondolkodtató, de szerintem hülyeség :D
Elterjesztették, hogy Wolf Kati leszbi és átoperált férfi... Az csak később került a lapokba, hogy két gyermeke és férje van.
Egyébként néztem már egy pár Euróviziós dalfesztivált, onnan még egyetlen nagy listavezető dal se került ki. Egykaptafás, unalmas vacak annál több van, elalszol a döntőn. Sőt, egyszer az izraeli versenyző nyert, akiről valóban kiderült, hogy átoperált férfi (Danaa International)...
"Elterjesztették, hogy Wolf Kati leszbi és átoperált férfi..."
Tényleg? Ez milyen már...
Saknos igazatok van, nem valószínű, hogy nyerni fogunk :(
Ez az egész már régen nem a zenéről szól.
Reménykedjünk azért, hátha...
na bekerült MO. legalább érdemes lesz nézni a döntőt!
Jó votl amúgy mit akartok! oda tették magukat a fiúk!
Az ének is jó volt ,izgultam hogy ne legyen nagyon hamis de egészen jól szólt szerintem
de a többi ország is jó volt
szerintem jók voltak a görögök, svájc, dánia, moldova, románia is tetszett, oroszok is érdekesek voltak
És ez maga a Dalfesztivál rendező országa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!