Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Végleg megszűnik a Heti...

Végleg megszűnik a Heti hetes. Hiányozni fog?

Figyelt kérdés
[link]

2012. máj. 13. 13:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon fog hiányozni. :( 19/F

Szerettem ezt a műsort.

2012. máj. 13. 13:43
 2/11 A kérdező kommentje:

Én nem nagyon értem, hogy mi kerül egy ilyen műsorban olyan sokba, merthogy állítólag ezért szűnik meg. A résztvevők gázsija? Ha ez a gond, én is tudok a környezetemben jó pár szellemes embert, akik esténként pár ezerért elvállalnák...

Én egyébként már eléggé untam. Lehet, hogy az a valós ok, hogy kifulladt a műsor.

2012. máj. 13. 13:54
 3/11 anonim ***** válasza:
kb 700 ezret kaptak adásonként
2012. máj. 13. 22:34
 4/11 A kérdező kommentje:
Tényleg? Én 70 ezerért is vállalnám, és lenne olyan érdekes. Ja, és csapatot is hoznék.
2012. máj. 14. 09:23
 5/11 msebi06 ***** válasza:
Egyetlen műsor volt amit néztem f1 mellett rtl-n, így már 1 sem marad.
2012. máj. 14. 09:49
 6/11 anonim ***** válasza:

Hiányozni fog és még most is reménykedek abban, hogy kacsa a hír.

Kíváncsi leszek erre az 500. adásra, mert tegnap Hajós valami olyasmit mondott, hogy "ami nézettségben egész jó és a Firzbi-re meg köröket ver (nézettség), akkor azon mit kell megmenteni?"

Ezek szerint anyagilag mégsem jó. :(

2012. máj. 14. 13:20
 7/11 anonim ***** válasza:

Bekapcsolt az "Aczél reflex" a Fidesznyikoknál!

Aki a szent PÁRTOT és KORMÁNYUNKAT nevetségessé teszi, azt be kell tiltani! 1950-1989 között ez így működött. A kommunista diktatúra módszerei köszönnek vissza ma. Ez az idősebbeknek egyáltalán nem újság.

2012. máj. 14. 13:47
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
RTLKlubot megfenyegették, hogy elveszik a frekvenciát és a sugárzási jogot, ha megmarad a Heti HETES! Nem a nézettség számít, hanem az, hogy ne legyen, aki kimondja az igazságot. A népet hülyíteni kell, ere jó a VV, az Alekosz és hasonló baromságok. Azonnal ki kellene rúgni a Szőcs Gáza-féle alkolholisrt, semmire sem jó "államtitkárokat". És a fidesznyikot "kultúr(alellenes)" politikusait.
2012. máj. 14. 13:51
 9/11 anonim ***** válasza:
52%
És még ez a Fidesz mer hivatkozni arra, hogy ők mennyire ellenzékiek voltak? Nem inkább hazug karrieristák? Ezek ma még a HOFI paródiáit is betiltatnák!
2012. máj. 14. 13:54
 10/11 A kérdező kommentje:
Akkor mégse az volt a gond, hogy nem gazdaságos a műsor. Én is biztos voltam benne, hogy nem ez.
2012. máj. 14. 17:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!