Most mi lesz a Való Világ nélkül velem? Nektek nem fog hiányozni?
Figyelt kérdés
Nekem nagyon fog hiányozni,szinte az életem részévé vált... :)Este mindig vártam már az összefoglalókat. Lehet szidni hogy egy retardált tévéfüggő idiot vagyok,de ez van :D2011. máj. 8. 18:20
1/11 anonim válasza:
Ne szomorkodj, majd lesz VV5, mert a hozzád hasonló hülyékből él a retekklub.
3/11 anonim válasza:
Én is néztem lényegében végig, de én már örülök, hogy vége. Utóbbi időben már unalmas volt. Főleg az utolsó három hét. Mióta négyen maradtak bent, majd hárman, másról sem szólt, csak hogy a béna Alekosz hogy idegesíti Évát, hogyan próbálkozik a lányoknál...
Eléggé bírtam Alekot korábban, de a végére kifejezetten megutáltam.
4/11 anonim válasza:
Ideje volt már, az egész csatorna megszünhetne már!!
5/11 anonim válasza:
Úristen. Egy ilyen lósz_r adja az életed javát? Te meg milyen elvetemült világban élsz?
7/11 anonim válasza:
jaaj majd visszanézed mindennap online és visszaemlékezel rá.
8/11 A kérdező kommentje:
Olyan elvetemültbe hogy minden egyes nap 12 órát dolgozok,van mikor több és 2 hetente van egy szabad vasárnapom. A tv majdhogy nem az egyetlen szórakozásom amire van időm és energiám.... ennyi :)
2011. máj. 8. 20:31
9/11 anonim válasza:
nekem is hiányozni fog!
de szerintem a villalakókat látni fogjuk még.
10/11 anonim válasza:
Én tökéletesen egyetértek az első kommentelővel!
És kedves kérdező szidlak is hogy ilyen tévéfüggő,undorító műsorokat néző vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!