Kinek fog hiányozni Ryan Dunn (jackass)?
Figyelt kérdés
:'(2011. jún. 25. 15:08
3/8 anonim válasza:
Én nagyon szerettem..='(
Tehát nem kicsit fog hiányozni..:(
4/8 anonim válasza:
Eléggé rossz h meghalt,de ha mondjuk Steve-O vagy Johnny halt volna meg,az nekem rosszabb lenne...De ne legyen így!!!:)
RIP Ryan
5/8 anonim válasza:
Nekem Preston Lacy hiányozna a legjobban, de Ryan Dunn-t is nagyon sajnálom. :'(
7/8 anonim válasza:
mindig is neki volt a legnagyobb szíve a csapatból.
mikor valaki az egyik jelenet közben, szorult helyzetében kiakadt hogy ez már sok, elege van, szabadítsák ki, a többiek csak mégjobban röhögtek, és mindig a Ryan volt aki odament és segített.
hihetetlen hogy már több mint egy év eltelt nélküle...
nagyon hiányzik.
8/8 anonim válasza:
Nekem is nagyon hiányzik. :( Ha meglátom egy műsorban nem tudom sírás nélkül végig nézni. Már a Jackass sem olyan mint régen tudván, hogy Ryan meghalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!