A múltkori adásnál teltház volt és van egy olyan sanda gyanúm, hogy az emberek jobban kedvelik Hajós standup-olásást, gitározását, Gávölgyi poénjait, Teddy órákon át tartó meséit..., mint Hajdú Peti vidám kis ovis képét nézegetni.
(Szeretem a Frizbi-t is nézni, de csak már ha az unalom öl. :D)
Egyszerűen, ahogy tavaly is, szünetre vonulnak és ősszel újraindulnak.
Persze lehet nem lesz igazam, de szerintem igen. :)
"A műsor producerét nem értük el, mindenesetre úgy értesültünk, a csatorna körülbelül két hét múlva jelentheti be a műsor megszűnését."
Végülis még itt is csak feltételezik a műsor megszüntetését.
De az szerintem tuti, hogy ha bár a nézettség lecsökken, az előadások továbbra is teltházasak maradnak, lehet ezért terjesztik ezeket a pletyiket is, hogy buzdítsanak rajta.
Mind1, én reménykedek. :)
(Amúgy már 2 éve is voltak ehhez hasonló feltételezések:
)
Nem új arcot kerestek, hanem egyszeri alkalomra be lehetett ülni, tenni egy próbát, hogy kinek hogy megy ez a műfaj.
Egyébként Jáksó mondta, hogy most egy ideig nem lesz műsor, ő bízik benne, hogy csak egy nyári szünet lesz, és ősszel ismét elindulhat a műsor, de nem tudják még. Bajor meg mondta erre, valahogy viccesen, de komolyan, hogy valójában szponzor kéne hozzá. Szóval szerintem elfogyott rá a pénz, és valóban meg fog szűnni.
Már télen is haldoklott, sosem volt még téli szünet, most meg decembertől márciusig kimaradtak az adások.
Első válaszolónak meg üzenem, hogy ha azért utálja a heti hetest, mert a többiek aztmondták, hogy az magyarságromboló, akkor csak gratulálni tudok neki. Ha más baja van, magyarázza meg:)
És nem úgy volt eredetileg tervezve, hogy a válogatáson megszavazott emberekböl lesz majd az újabb 7 fö?
Akkor bocsi, én azt hittem. :D
Hát, én reménykedek, hogy összel visszatérnek, lehet holnap hallunk is valami konkrét infót. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!