Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Tényleg megszűnik a Heti Hetes?

Tényleg megszűnik a Heti Hetes?

Figyelt kérdés

2012. máj. 8. 16:27
1 2
 1/13 anonim válasza:
10%
nagyon remélem hogy megszűnik.....
2012. máj. 8. 16:29
 2/13 anonim ***** válasza:
Miért szűnne ?
2012. máj. 8. 16:31
 3/13 anonim válasza:
54%
első: b*zi vagy ? ha nem tetszik ne nézd, nem kötelező éjjel nappal a tévén lógni :) számomra ez az egyetlen nézhető műsor a tévében. nem kéne...
2012. máj. 8. 20:16
 4/13 anonim válasza:
Asszem még 4 adás van vissza. Remélem csak nyári szünet de én többet nem tudok. Én is szeretem nagyon, és igen, aki nem szereti minek marad ébren? Inkább aludj vagy kapcsolj tovább
2012. máj. 8. 23:35
 5/13 anonim ***** válasza:

A múltkori adásnál teltház volt és van egy olyan sanda gyanúm, hogy az emberek jobban kedvelik Hajós standup-olásást, gitározását, Gávölgyi poénjait, Teddy órákon át tartó meséit..., mint Hajdú Peti vidám kis ovis képét nézegetni.

(Szeretem a Frizbi-t is nézni, de csak már ha az unalom öl. :D)

Egyszerűen, ahogy tavaly is, szünetre vonulnak és ősszel újraindulnak.

Persze lehet nem lesz igazam, de szerintem igen. :)

2012. máj. 9. 18:27
 6/13 anonim ***** válasza:
Bocsánat, ez kimaradt: ha egy műsor megszűnik, akkor arról már általában hónapokkal előtte tudnak a készítők, így valószínűleg nem tartottak volna válogatásokat, hogy új arculattal bővüljön a műsor.
2012. máj. 9. 18:28
 7/13 A kérdező kommentje:

[link]

"A műsor producerét nem értük el, mindenesetre úgy értesültünk, a csatorna körülbelül két hét múlva jelentheti be a műsor megszűnését."

2012. máj. 10. 09:52
 8/13 anonim ***** válasza:

Végülis még itt is csak feltételezik a műsor megszüntetését.

De az szerintem tuti, hogy ha bár a nézettség lecsökken, az előadások továbbra is teltházasak maradnak, lehet ezért terjesztik ezeket a pletyiket is, hogy buzdítsanak rajta.

Mind1, én reménykedek. :)

(Amúgy már 2 éve is voltak ehhez hasonló feltételezések:

[link]

)

2012. máj. 10. 17:21
 9/13 anonim ***** válasza:

Nem új arcot kerestek, hanem egyszeri alkalomra be lehetett ülni, tenni egy próbát, hogy kinek hogy megy ez a műfaj.

Egyébként Jáksó mondta, hogy most egy ideig nem lesz műsor, ő bízik benne, hogy csak egy nyári szünet lesz, és ősszel ismét elindulhat a műsor, de nem tudják még. Bajor meg mondta erre, valahogy viccesen, de komolyan, hogy valójában szponzor kéne hozzá. Szóval szerintem elfogyott rá a pénz, és valóban meg fog szűnni.

Már télen is haldoklott, sosem volt még téli szünet, most meg decembertől márciusig kimaradtak az adások.

Első válaszolónak meg üzenem, hogy ha azért utálja a heti hetest, mert a többiek aztmondták, hogy az magyarságromboló, akkor csak gratulálni tudok neki. Ha más baja van, magyarázza meg:)

2012. máj. 11. 20:15
 10/13 anonim ***** válasza:

És nem úgy volt eredetileg tervezve, hogy a válogatáson megszavazott emberekböl lesz majd az újabb 7 fö?

Akkor bocsi, én azt hittem. :D

Hát, én reménykedek, hogy összel visszatérnek, lehet holnap hallunk is valami konkrét infót. :)

2012. máj. 12. 08:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!