Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » A 2012. május 12-i Csillag...

A 2012. május 12-i Csillag Születik-ben Puzsér Róbert be volt szívva?

Figyelt kérdés
Végig vigyorgott, kedves volt és rengetegszer pislogott. A magában beszélésről nem is beszélve.
2012. máj. 12. 20:59
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
nekem is ez volt az első gondolatoiom. ez bbevanszívva xd
2012. máj. 28. 12:43
 12/12 anonim ***** válasza:

Dehogyis :D Egyszerűen így reagált a saját személyiségének visszhangjára. Mivel a Csillag Születik miatt már lényegesen többen ismerik, így már lényegesen többen mondják azt is, hogy milyen kis tetű. Ő meg gondolta így vág vissza a kritikákra, és egy rész erejéig átcsap a másik végletbe. Gondolom ezzel a művészi abszurditással akart rávilágítani arra, hogy milyen hülyék az emberek, és hogy egyedül ő ért a zsűrizéshez. Persze a végletekig túljátszott "mennybéli Puzsért kaptuk", megadta a nézőknek, amit akartak, és el akarta érni, hogy lássák be, ő a tökéletes. Persze ez csak egy poén akart lenni, és persze nem volt vicces, mert szörnyen átlátszó volt, hogy milyen szándéka volt ezzel.

Vagy egy másik megközelítés: sokaknak nem tetszett a stílusa, ezért bemutatta a karikaturisztikus ellentettjét, bebizonyítva, hogy a másik véglet mennyivel jobb. És ha kicsit idomulunk az ő metaforáihoz: ezt a két végletet állította szembe egymással, és mivel csak a sith-ek tárgyalnak végletekben, ezért ő a rossz oldalon áll.

(Ui.: persze ezt nem kell komolyan venni, csak megpróbáltam úgy kiforgatni a semmit, mint ahogy ő szokta a youtube-os videóiban. Ez persze olyan erős lábakon áll, mint amennyire ezt az embert komolyan lehet venni. De a lényeget komolyan gondoltam. Végülis ez a válasz arra, miért öltözött fehérbe.)

2012. máj. 31. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!