Nem szánalmas a megasztár tánca? A valódi kérdés az lenne, nem szánalmas ha egy lány egy szál semmibe villog? (kamerák előtt)
Nekem durva, lassan 16-os karikát kéne rakni erre a műsorra.
A legdurvább, hogy az egyik táncoslány oldalán így láttam kiírva 'Ma este nagyon szexik leszünk, nem tudom hova vetkőztetnek még :)'... Nekem durva volt,hogy ennek örülnek is, a mosolygós fejből ítélve.
A tánc sem tetszik, de azt nem szidom, valószínű nekem nem lenne hozzá türelmem/kedves/tehetségem sem így táncolni.
Csak szerintem durva?
: ) Az énekesek nem énekesek,hanem valami kishanggal rendelkező emberkék, akik minden második mondatban, elejtenek egy-egy durva nagy hamisságot.
Nem mondom, a hangulat elég jó, szakadni szoktam, de akkor sem tehetségkutató már.
A táncosok az olyan dalokra is táncolnak,amire nem is igazán lehet.
Boldogság gyere haza- erre a dalra, nem tudom miért kellett?! Vagy nem táncoltak? Nem emlékszem.
Igen a műsor már nem ér annyit, amennyit az első széria... Már nem a tehetség a lényeg, hanem ez a 'semmi'
Nem azt mondom, hogy mindenki sz-r,de ez nem is jó.
Meglehet nézni a külföldi tehetségkutatókat. Ott mennyivel jobb, és itt mennyivel szarabb.
Én nem pontozok senkit, nem is szidlak, neked is van egy véleményed, amit elfogad mindenki.:)
Vagyis én mindenképp:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!