Titeket nem haborit fel Kullai Timi kiesese?
Figyelt kérdés
Eleg gaz., hogy pont az egyik legtehetsegesebb enekes esik ki a jatek elejen, ilyen nyomorekok meg, mint Burgess Benji meg Bihal Roland meg bentmaradnak....2012. ápr. 10. 18:19
11/13 anonim válasza:
Giginek van messze a legjobb és legpontosabb hangja. Már az első adás után neki kellett volna adni a díjat és ennyi. De ezt már burkoltan egy-két zsűritag is elmondta :))
12/13 anonim válasza:
Balázst én is nagyon szeretem, tényleg egyéniség. Ugyan így vagyok Bozonttal is. Sőt, még Attilával is. Tudom, hogy hangilag elég középmezőny ( azért vannak nála is rosszabbak, sőt...), de tényleg van stílusa, egyénisége, és a hangjában is van egy különleges valami, amit nem tudok leírni :D Nekem ők hárman nagyon hiányoznának. Gigi abszolúte nem, túl van sztárolva. Timivel is így vagyok. Talán még akire azt mondom, hogy jó, sőt az is, az Andi. Szóval Balázs, Bozont, Attila, Andi azok, akikkel szimpatizálok ilyen tekintetben. Viszont Benji és Adri gyorsan kieshetnének már.
13/13 anonim válasza:
Én kiakadtam, amikor eldőlt, hogy Bozont megy tovább. Három kedvencet tudok megnevezni: Timi, Balázs, Andi. Ők azok, akik meg tudtak érinteni a produkcióikkal.
Benjamin talán kétszer fogott meg, az első két élő adással, a többi vagy kifejezetten lustán volt előadva és ezáltal dögunalom volt, vagy, mint a legutóbbi John Lennon, szimplán csak elment.
Bihal Rolandtól valamiért a Seal-szám tetszett, bár talán mert alapvetően nagyon szeretem ezt a számot és így elnézőbb voltam. A többi viszont esetlen volt tőle is, így örülök, hogy kiesett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!