Olivér kiesése szétzilálhatja ezt a labilis helyzetet, es adhéziós hatással lehet saját csapatára, míg az ellenfelüket kohézionálja?
Most hogy kiesett Olivér papa, máris egymásnakugranak a két nagy tábor tagjai ezért jobb összetartás figyelhető meg a másik tábor között. Nem lehetséges, hogy Alekosz kevéssé lesz képes összetartani a hisztis Szandikát és a változó Évát ? Okozhata ez a Olivér csapat felbomlását és a végső gyöztes kikerűlhet-e a Béci csordából?
Meg kell, hogy mondjam számomra ellenszenvesek a Béciék, ellenben féltem az Olivéréket.
Helyesen: apokaliptikus! :-)
És ez a kohézionálja... Ezen majdnem összecsináltam magam...
Valami baj van az olyan szavakkal, mint pl. hogy összetartja???
Anyám...
Tényleg jó, hogy nézed a műsort, te még tudsz tőle fejlődni.
Csak szólok, hogy annál nincs nevetségesebb, mikor valaki a külföldi szavakat (melyeknek tökéletes, egyszerű magyar megfelelőjük van) erőltetve használja, helytelenül használja, stb.
De majd rájössz. Ettől nem kitűnsz, hanem köznevetség tárgya leszel, csak nem a képedbe, hanem a hátad mögött nevetnek ki.
Alekosz vagy Éva ettől még mindig ugyan ugy bírják egymást vagy Szandikát ezért nem fog ez teljesen felbomlani
Engem nem zavar amit Béciék művelnek mert felnyílik a nézők szeme hogy milyen emberek ezek és kiszavazzák őket
szerintem feküdj vissza és kelj fel újra.
amiben egyetértek, hogy Béci ellenszenves. most marha büszkék magukra akik visszaszavazták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!