A tv-ben lévő korhatárokkal szoktatok foglalkozni?
Figyelt kérdés
Vagyis ti figyelembe veszitek azt hogy például egy filmnek 12, 16, vagy 18 éves korhatár jelzése van?? Remélem érthető voltam.2009. jún. 14. 19:23
1/14 anonim válasza:
A gyerekeimnél a 16,18.-at igyekszem figyelembe venni.Azt viszont nevetségesnek találom,amikor odaírják,hogy gyerek csak szülői felügyelet mellett nézheti.Ha v alami olyant látok vagy hallok a filmben,ami szerintem nem neki való,Mitcsinálják? Fogjam be a szemét,vagy a fülét?Ennek semmi értelme.
2/14 anonim válasza:
Én ha elkezdek nézni egy filmet, és tetszik akkor megnézem, nem érdekel h mennyi a korhatár. De ha látomh túl dúrva és már nem tudom nézni akkor nem nézem tovább. Szóval, igazából a korhatár nem érdekel.
3/14 anonim válasza:
Engem egyáltalán nem érdekelnek a korhatárok. Sokszor a rajzfilmekhez is odarakják a 12-es korhatárt, nem tudom komolyan venni.
4/14 anonim válasza:
Én sem foglalkozok vele. Most 16 vagyok, s megnézem akár a korhatár nélkülit de akár a 18-asat is. Régebben sem törődtem ezzel, azonban jó érzéssel töltött el, mikor a 12.-ik szülinapomon néztem egy 12-es filmet "Végre nézhetem" gondoltam :)
5/14 A kérdező kommentje:
Én ugyan 14 éves vagyok de nem igazán foglalkozok a korhatárokkal .. ha viszont nem tetszik a film akkor nme nézem ennyi.. válaszokat várok még :D jah és köszi az eddigieket
2009. jún. 14. 20:15
6/14 anonim válasza:
A húgom most 9 éves, természetesen ha egy 18-as film következik akkor elkapcsolom hogy ne nézze, bár elkapcsolja ő magától is. De láttam már meséket 12-es korhatárral... nem igazán értettem miért. Ezeket nem veszem figyelembe.
7/14 A kérdező kommentje:
Az én unokahúgomat az anyja mindentől félti ami ijesztő lehet .. komolyan mondom h még a Scooby Doo meséktől is féltette... -_-" Ha pedig egy olyan film megy amiben csak egy kicsit is verekednek lehet az vígjáték is .. le kell kötni a kislány figyelmét...
2009. jún. 14. 22:15
8/14 anonim válasza:
18-as korhatáros filmeket nem szeretek nézni, azok nekem már elég durvák, pedig nemrég el is múltam 18:D
9/14 anonim válasza:
Engem teljesen nem érdekel.Most 14 éves vagyok és már 8-9 évesen néztem a "Rémálom az elm utcában"xD
Manapság az emberek 80% nem érdeklik és a csatornák is csak a jogok és papir ügyek miatt teszik ki.
Én magasról lesza**m.
10/14 A kérdező kommentje:
Az már igaz hogy senki sem foglalkozik a korhatárokkal .
Én is kis koromba néztem már meg az Átkot.
2009. jún. 15. 13:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!