Éden hotel, VV, hogy csinálják a csajok, hogy mindig tiptop mindegyik?
a VVben neked mindig szépek voltak ? hát ez túlzás..
am meg saját magukat sminkelték, és hajukat is maguknak csinálták, néha bement fodrász meg sminkes..borotválást meg elintézték zuhanyzásnál, persze ezeket nem vágják bele az osszefoglalóba..
a vv-ben mindenki hányás volt, a lábszőreiket meg nyilván borotválták minden nap, vagy amikor kellett, és ezért nem láttuk.
tudod mit néztem az édenben?
hogy a tegnapi részben, ill csütörtökön, amikor volt a seggszépségverseny, egyiknek sem volt semmilyen szépséghibája.
nekem talán 1x volt életemben, hogy tökéletes popsibőröm volt pubertásom után :S (pattanás pl)
Jó, persze, a vv-ben rondák voltak, csak mindig tökéletes haj, smink, szőrtelenség...
Utolsó, azt én is láttam, és pont ezen csodálkozom, hogy hogy csinálják. Nekem mindig van benőve szőrtüszőm, ha a bikinivonalat meg gyantázom, másnapra bedurran az egész. Úgyhogy nem tudom, hogy lehet mindig mindenkinek ilyen szép a bőre. Ha meg gyantázzák, akkor annak ki is kell néha nőni, nem?
vaalmelyik adásban láttam h az egyik csak a kádban borotválta a lábát
csak gondolom ez annyira nem érdekes h mindig betegyék műsorba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!