Örültök, hogy jelentkezett a csillag születikbe Szirota Dzsenifer?
Figyelt kérdés
2012. márc. 22. 21:57
11/17 anonim válasza:
Nagyon jó hangja van a lánynak, de én úgy gondolom nem ez az ő műsora. Az x-faktorban szakmai stáb segíti a versenyzőket, ott többet tudott volna fejlődni. Szerintem ebbe a műsorba kellene minden, ami nem ének, az x meg szólna az énekről. Akkor lenne értelme a csillagokat keresni, de így mindig kiesik a többi műsorszám, marad pár énekes a végére, és megnyeretik valakivel, lásd a tavalyi csisz. Nem sokat hallottunk a fiúcskáról!!!
12/17 anonim válasza:
Jó hangja van,de nem leszek tőle libabőrös.Olyan megszokott.Tehát engem hidegen hagy hogy mi van vele.Inább:RADICS GIGIT hallgatom a másik csatornán!
13/17 hector15 válasza:
xerintem a megasztár jobb választás lett volna,de ez van, drukkolok neki!
14/17 anonim válasza:
Az meg kicsoda és mi az a csillag izé?!
15/17 anonim válasza:
Egyetértek azzal, hogy az X-faktorban jobb kezekben lehetett volna ha idén jelentkezett volna ősszel a 3. szériába és talán be is válogatták volna, mint Muri Enikőt második próbálkozásra. A CSISZ-ben nem az énekeseknek drukkolok, de remélem jó helyezést ér majd el, jobban megérdemelné a győzelmet mint László Attila.
16/17 anonim válasza:
igen, mindenkinek kell még egy esély, és Neki tényleg szép hangja van
17/17 anonim válasza:
nem érdekel, és amúgy meg amikor először megláttam, már unszimpatikus volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!