Ki jelentkezett a Csillag születikre?
Figyelt kérdés
2009. júl. 16. 17:12
1/12 anonim válasza:
Akinek feltűnési viszketegsége van és szeretne celeb lenni.Lassan 10 millió celeb lesz az országban.
2/12 anonim válasza:
xD az én osztálytársam jelentkezett énekelni fog -lány-
3/12 anonim válasza:
Én jelentkeztem.Azóta fel hívtak és augusztus 14-én lesz a válogatás a Campona melletti új épületben.Énekelni fogok.
6/12 anonim válasza:
Egyébként van egy híresebb ilyen topic, de én itt is válaszolok :)
Én jelntkeztem, augusztus 2-án lesznek a válogatásaim XD
10-re kell odamennem, és még a hátamat is jól be kell lazítanom és az órákig is tud tartani. Szüleim azt mondták, hogy max. 9.30-ra megyünk oda.
7/12 anonim válasza:
én! :D :D
és énekelni fogok :D
augusztus elsején lesz este 6kor a válogatásom...
de elvileg több órán át is eltarthat, azt írták...
remélem nem csak annyi lesz, h énekelünk, azt csá...
8/12 anonim válasza:
Hol lehet még beszélgetni a Csillag Születik 2-ről??
Megkérek mindenkit, hogy aki már túlesett a castingon, az írja meg, hogy mi volt, hogy volt.
Természetesen én is ezt fogom tenni.
Köszi.
Sok sikert mindenkinek!!
Ügyesek legyünk!! :D
9/12 anonim válasza:
oké, majd felteszem szombaton... én viszonylag előre kerültem, szóval remélem tudok segíteni másoknak :D
10/12 anonim válasza:
Én is jelentkeztem barátnőmmel duettbe. Tegnap voltunk castingon és sztem nagyon jó volt :) sok sikert mindenkinek aki jelentkezett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!