Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Szerintetek egy hívő (kereszté...

Szerintetek egy hívő (keresztény) lányka van helye egy valóság showban?

Figyelt kérdés
Egy barátnőm szeretne jelentkezni a valóvilág 6 szériájába ha lesz persze.Kíváncsiak vagyunk hogy mi a véleménye erről az embereknek.Nem prédikálni menne be nem kell ezt gondolni.

2012. márc. 1. 09:41
1 2
 11/17 anonim válasza:
Majd beraknak mellé egy református papot, mert annak még családja is lehet, és bármi megtörténhet... a szent lelkek között, akkor már érdekes lehet a műsor. Még a célig is eljuthatna. Minél nagyobb a botrány, annál tovább tartanak bent embereket.
2012. márc. 2. 07:29
 12/17 A kérdező kommentje:
szerintem azért lenne jó mert legalább megcáfolná azt az általános és beskatulyázott képet amit az ,ember gondolnak egy hívőről.Pedig ők is emberek akiknek ugyanúgy van igényre közösségre szórakozásra beszélgetésre,ők is keveredhetnek vitába az már más kérdés hogy ki hogy kezeli a konfliktusokat.A negatív csak az lenne hogy pont emiatt kép miatt támadási felületet adhat pl "na így viselkedik egy hívő hát szép vagy"Legalább is ez egy indok lehet.
2012. márc. 2. 18:43
 13/17 anonim ***** válasza:

Ugye tudod,hogy ott azt is ország világ látja,ha mesztelenül fürdesz,sőt még a WC-ben is van kamera!Vagy "poénból" az RTL mondjuk összeköltöztet egy sátánistával?

Egy biztos,lelkiekben nagyon erősnek kell lenned,mert hamar kikészülsz és esetleg olyan oldaladat látják,amit magad sem tudsz,hogy létezik,pláne nem akarod hogy ilyennek lássanak.

Ez a műsor szerintem csak olyan embereknek való akiknek ténylegesen nincs mit veszteni,csak nyerni: pl. az Attila.

2012. márc. 3. 07:53
 14/17 anonim ***** válasza:

Vidiripi

Ha valóban hívő akkor nem. De tegye fel magánat a kérdést ez a lány. Vajon tetszene ez a Teremtőnek?

2012. márc. 3. 10:58
 15/17 A kérdező kommentje:
Hello!Én vagyok az a lány akiről ez a kérdés szól.Tremészetesen tisztában vagyok vele hogy midnenhol kamera van de ha nem történik semmi érdekes pl a wcben akkor azt úgy sem rakják be az összefoglalókba.A zuhanyzás sem zavar max bikiniben tusolnék.Nem azzal a célal menmék be hogy minden pozitív képet leromboljak amit általánosságban felépítettek az emberek ha egy hívő emberől van szó.Hanem azért hogy önmagam személyiségét mégjobban megismerjem egy olyan szituációban amiben speciel nem kerülhet az ember a valóságban (egy zárt helyen lenni több emberrel.Szóval érdekel saját határaim megismerése,az élmény amit ez a lehetőség adhat, és az hogy én mit adhatok az embereknek magamból amit kamatoztatni tudnak, meg persze a lakás ami egy bónusz lenne mindezek mellett.Azért mert hívő valaki ugyanúgy vágyhat saját kecóra, és nem kéne a megkeresett pénzét albérletekbe dobnia.Szerintem ez egy normális felfogás. :)))Várom a további hozzászólásokat eddigieket pedig köszönöm szépen!:))
2012. márc. 3. 12:33
 16/17 anonim válasza:
szerintem kipróbálhatná. ha megadod neki ha jelentkezik akkor rá fogok szavazni :D
2012. márc. 4. 09:57
 17/17 A kérdező kommentje:
:))))
2012. márc. 4. 13:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!