Van rajtam kívül valaki, aki nem bírja Attilát?
Én Attilán semmivel se röhögtem többet mint Csabin, függetlenül attól, hogy valóban többet szerepelt. Azt, hogy csinálta a showt egy dolog, az én szemszögemből ez arra elég volt, hogy sokáig bent legyen mert akkor zajlik az élet (ugyanez volt a véleményem Veráról is). Mivel a viselkedése rengetegszer irritáló volt ezért nem nyeretném meg vele. Sokkal inkább adnám a győzelmet annak aki bár nem volt központi figura de az elejétől a végéig kultúrember módjára viselkedett.
Szavazni és kampányolni nem fogok Csabi mellett annyira nem érdekel az egész, de ha rajtam múlna neki adnám a fődíjat, nem Attilának.
Én nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én is sokkal szívesebben nézek, egy kedves, dolgos, aranyos fiatalembert esténként, aki az élet nagy dolgairól elmélkedik, főz mos takarít :D:D Na persze... Anno Bécinél is ez volt, hogy jaaaaj milyen dolgos, kedves fiatalember, takarít, főz stb :D Igen, ez rohadt izgalmas, ez már elég ok, hogy megérdemelje a több milliót. Inkább nézek ilyen elmebajosokat mint ez az Attila. Amúgy lefosom ki nyeri, de pl. a Dallas is nem az aranyos, dolgos Ellie asszony miatt volt izgalmas, hanem a szemétláda Jockey miatt :D
Üdv: Margit néni Bázakerettyéről
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!