Na ki fog győzni? VV Attila vagy VV Vera?
ma 21:36 Igen te sokkal értelmesebb dologgal töltöd az idődet. Ide írogatsz. Minek nyitottad meg a kérdést mikor teljesen egyértelmű volt,hogy valóvilággal kapcsolatos?
És képzeld én is szívesebben töltöm mással az időmet pl család,de ilyenkor ők már aludnak én meg megyek sehova ilyenkor,semmi dolgom nincs már. Akkor ugyan miért ne lehetne nézni?
Tény,hogy van ennél értelmesebb műsor is,de ha valakit ez leköt akkor te miért is oltogatod őket?
Magadat járatod le ezzel.
na, akkor azért most tisztázzunk valamit. a GYIK (hál' istennek) nem a VV-ről szól (bár sajnos beszivárgott az amúgy hasznos oldalra). nekem is vannak fent kérdéseim, azokra jöttem fel megnézni a válaszokat, és a főoldalt nézegetve kijött ez a kérdés.
röviden: azért, mert vannak (számomra) haszontalan kérdések az oldalon, még igenis látogatni fogom. ha meg nem tetszik, hogy oltogatják a kedvenceteket, akkor véletlenül se keressetek fel bizonyos blogokat, mert a hajatok égnek fog állni. ott ugyanis fikázzák őket rendesen, szerintem nem véletlenül.
tök jó (gondolom), hogy ti rajongtok ezért, meg minden, de tessék elfogadni, hogy sokan nem bírják elviselni. amiket meg írok, azokon nem kell felháborodni, csak az én véleményem. na meg több ezer emberé, de ezt most hagyjuk...
tényleg nem bunkózni akartam, csak sz*r napom volt
70-es vagyok
jajj, feldobtátok a napomat, köszi:) emlékszem, régen én is így felhúztam magam, ha leszólták a kedvencemet. bár úgy rémlik, ez a suliban volt utoljára... amúgy kislányom alszik, páromat meg várom haza melóból, ezért töltöm én is ilyen értelmes dologgal az időmet.
u.i.: ajánlom figyelmetekbe a discovery, spektrum, national geographic, life network és egyéb ÉRTELMES csatornákat. én ilyesmiket szoktam nézni, és garantálom, hogy jók:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!