Na ki fog győzni? VV Attila vagy VV Vera?
Remélem Attika..Vera visszamenne, egyszer lehet azt vennénk észre, hogy a nagy konyhakéssel rohangál..
Csak szerintem pszichopata az a nő?
nem hiszem el, hogy még itt is ezzel a sz@rral találkozom... most komolyan, egyeseknek már annyira nincs saját élete, hogy másokét kell bámulnia? elmegyek az állatkertbe, és inkább a majmok bolhászkodását nézem, beléjük több értelem szorult... és mi az, hogy
"való világ"??? medencével, meg szaunával, egyéb luxuscikkekkel? könyörgöm...
Nem vágom. Mert neked milyen életed lehet ha itt oltogatsz másokat?:D
Amúgy Attila fog győzni.
70-es (vagy mennyi...) vagyok. tudtam, hogy nem hagyod szó nélkül. amúgy nem vagyok kötözködő, de a valóság show-k ezen fajtájával már tele a nem létező t*köm.
Nem elég, hogy ha véletlenül az RTL-re kapcsolok, tuti, hogy vagy a kiválasztást, vagy párbajt vagy akármit reklámoznak, vagy ne adj isten maga a műsor megy, most még itt is rátalálok...
amúgy meg egyáltalán nem vagyok szegény (szerencsére a szó semmilyen értelmében), inkább örülök, hogy engem nem fertőzött meg ez a mánia, és értelmesebb dolgokkal foglalhatom le magam. én inkább téged sajnállak, mert ismeretlen senkik kukkolásával töltöd az idődet. én szívesebben foglalkozom a családommal, vagy bármi egyébbel.
a szomszédokat is kukkoljátok? az legalább életszerű lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!