Mire készül a média?
Állandóan romantikus filmeket meg dráma filmeket adnak.
Egy műsorban mondták, hogy: Angyalok igenis léteznek. Meg, (ahogy kijött a viszkis): -Hogyan lett belőle megváltó. Ezt saját szavaikkal mondták a tv-ben.
Mintha mindenkibe azt beszélnék bele, hogy istenben higgyenek, mert muszály!!! És ezt egyre sűrűbben veszem észre a tv-ben.
Mintha a média tudná, hogy közeleg az armageddon, és mindenkit isten mellé akarna állítani. (Isten és Sátán végső harca).
Bevallom, hogy egy nap annyiszor hallom a tv-ben, hogy isten, hogy már elegem van istenből. Amúgy sem vagyok megkeresztelve, tehát nemis.
Szerintem meg nincs se isten, se sátán. Ezek mind mi vagyunk, emberek. És a bolygók a nagy ősi robbanással jöttek létre. (Dinoszauruszok, majomember, stb...)
Amúgy meg minek nézel tv-t?
Szilveszterkor megfogadtam, hogy soha többé, de mégis.
Egyébként a média van az emberekre a legnagyobb hatással. Ha ők azt mondják létezik, az úgy is van. Nemhiába nincs már egy horror film se a tv-ben, úgy mint régen. (Péntek 13, stb..).
Ez hülyeség, nem hiszem, hogy az RTL-nek meg TV2-nek az lenne a legnagyobb dolga, hogy erre vezesse rá az embereket.
Ez inkább azért van, hogy olyan sokszor hallod, mert a sok szar nyálas brazil szappanoperák ennyire csöpögősek. És mivel a dél-amerikai emberek vallásosak, így a sorozatokba is sok ilyen ehhez kapcsolódó dolgot hallhatsz. Az meg szerintem egyáltalán nem tartozik ehhez, hogy a viszkist lemegváltózták. :DD azt erősen metaforikusan értették.
Amúgy nem kötelező a Tv2-t vagy az rtl-t nézni.
Azért mondták ezt a viszkisre, mert már nem tudnak új témát kitalálni az esti fókuszba, így hát mindent meglovagolnak. Szerintem még min 2 hétig ő lesz a téma a fókuszban, aztán majd jön a Stoll András, ahogy számolják vissza a napokat a börtönből, majd 1 hónapig az, hogy mit csinál utána. Ha ő is megtér a börtönben, akkor biztos arról is beszámolnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!