Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mit esztek ebbe a VV Verába?

Mit esztek ebbe a VV Verába?

Figyelt kérdés
Komolyan mondom nem bírtam Esztit se, de ezt a kis ...-t még annyira se.. Minek szavazza mindig vissza őt a közönség? Egyáltalán nem szórakoztató a jelenléte, ne mondja senki, hogy legalább van élet a villában, mert engem nagyon de nagyon tud idegesíteni, mikor a semmin besértődik, veszekszik össze vissza mindenkivel, már kiráz a hideg mikor meglátom ezt a nőt. Örültem, hogy lehet, hogy kinn marad, de megint nem jött össze.. Annak van igaza, aki nem is nézi az egész való világot, azt fogom én is tenni már. Vélemény erről a lényről?
2012. jan. 29. 22:41
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Elég idióta, de férfi szemmel egész jó csaj. Szép a mosolya is. A való életben nem tudom mennyire lehet kergült, de bent már eléggé megzakkant. :) Talán hogy most már nem kavar Esztike a háttérben, VV V is nyugodtabb lesz.
2012. jan. 31. 02:33
 12/13 anonim ***** válasza:

Attila mellett sztem bárki megzakkan:D

amúgy mikor Kinga nem befolyásolja Attilát akkor jófej lesz és Vera is!!!

érdekes!

2012. jan. 31. 07:47
 13/13 anonim ***** válasza:
Való Világ helyett nézzetek Bartos Cs. Istvánt, legalább olyan színvonalas, sőt!
2012. jan. 31. 17:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!