Lányok ti mit esztek Bárány Attilán?
Figyelt kérdés
Sztem egy tök primitív ember,mégis millióan rajonganak érte,srácoktól is szánalmas,de a nőket nem értem hogy miért rajonganak érte.Jó zenéket játszik,vagy csak divatból szeretitek ?2011. szept. 4. 00:22
1/8 anonim válasza:
Én nem rajongok érte, szerintem szar. Meg én az ilyesmi zenéket sem szeretem... De én is észrevettem sajnos a kortársaimon, hogy sokan vannak az ilyenek sajnos :/
16/L
2/8 A kérdező kommentje:
Na azért ebben is reménykedtem,hogy vannak akik nem bírják :D
2011. szept. 4. 01:36
3/8 anonim válasza:
Én nagyon szeretem ezt a zenei műfajt, sokat járok bulizni, de ha tudom, hogy a tuskó Bárány lesz, inkább nem megyek! Így vagyok még Hamvai-val is.
4/8 A kérdező kommentje:
Na jó tudni hogy ilyen csajok is vannak :D.Hamvai szinte ugyanaz mint Bárány,csak az valamivel kultúráltabb.
2011. szept. 4. 12:43
5/8 anonim válasza:
Hát van egy stílusa az biztos eggyütt dolgozok vele :(
Nem rajongok érte mert nem jön be mint pasi de a zenéji kifogásolhatatlanok.De van hogy benyög 1-2 pojént:D
Hamvai pedig nagyon jó fej csávó jókat beszélgettem vele B.Sound-on :))
6/8 A kérdező kommentje:
Mit dolgozol ?
2011. szept. 5. 01:41
7/8 anonim válasza:
22:41-es vagyok :)
Szórakozó helyeken dolgozom,a resident dj a Bárány.
8/8 A kérdező kommentje:
Aha értem.
2011. szept. 6. 15:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!