Kinek szurkoltok, Vera, vagy Eszter?
Én kezdetektől Eszternek szurkolok. Vele tudok a leginkább azonosulni. Szimpatikus. Támadják, mert ügyvéd. Na és? Az "értelmiségiek" és még sokan mások tagadják, hogy néznék a műsort. Pocskondiázzák, de mégis képben vannak. Ja! Csak véletlenül, a bejátszások miatt.....Aha.
Sajnos azt hiszem Vera fog visszamenni. Az emberek inkább nézik az arroganciát, mint a békés , normális megnyilvánulásokat. Milyen "uncsi" lenne nézni a műsort, ha mindenki jól megvan egymással. A VV5 már eleve így lett megszerkesztve. Hajrá Eszter!
Eszti, mint békés meg normális. Jajj. Te mit nézel?
A legnagyobb kavarógép.
Előző vagyok, hozzáteszem, Verát sem kedvelem, de mindkét nő egoista, gerinctelen, szarkavaró. Egyik kutya, másik eb. Ráadásul mindketten magukat tekintik a gerinces, egyenes jellemnek.....tiszta vicc, komolyan.
Nekem mondjuk tök nyolc, hogy Eszter ügyvéd vagy takarítónő, a jelleme ugyanolyan szégyellnivaló, undorító, alja-féle. Csak szép köntösben tálalja, mert van néző, aki bekajálja.De azért a legtöbben átlátnak rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!