Szerinted vv Eszter kedves és finom nő?
Nekem ez nagyon vicces kijelentés volt tőle, meg az is, hogy biztosra megy, hogy Vera esik majd ki.
Ki menjen vissza szerinted? Remélem kiesik "adott esetben" Esztike. Köszi a választ előre is.
Ha Eszter egy játékban "megvesztegethető", akkor milyen lehet a való életben, ha egy játékot nem tud becsülettel végig vinni? :)
Én biztos nem adnám a "sorsom" egy ilyen ügyvéd kezébe.
Vera se százas az biztos, de sokkal érdekesebb személy, mint az adott esetben ide nyalok, oda nyalok Eszter. Kell egy olyan ember a műsorba, aki szembe megy a többivel, és nem behódol, mint a többi. A kihívásos monológjában azt felejtette el Eszter, hogy Vera az első párbajnál azért nem állt mellette 100 %-osan, és azért tette rá a jelet, mert a többiektől megtudta, hogy Eszter mennyire utálja őt, és "kiakarja" rakni a villából. A szemébe pedig eljátszotta, hogy ők csak egymásra számíthatnak.
Mindenkinek köszönöm a választ.
"Nem értem, miért pofázik az, aki nem tud olvasni..."
Említetted, vagy nem, akkor is ostobaságot írkálsz. Eszter buta nő. Okosnak nem mondanám semmiképpen, akár említettél diplomát, akár nem. Ennyi.
Én is így látom, ahogy a 74 %-os válaszoló.
81%-os válaszoló! Nem azon van a hangsúly, hogy Verával mennyien szimpatizálnak, hanem azon, hogy a két nő közül akkor már inkább Vera. Eszter minden lépése megfontolt, gonosz, olyan mint amit a 74-es válaszoló írt. Vera pedig ilyen ember, hogy mindenhol azt látja, hogy őt fúrják, még akkor is , ha éppen nem akarják bántani. Ezért támad ő is. Ő nem hagyta, hogy Attila szabja meg neki, hogy mit kellene tennie, és nem nyalt be csontig AtiPetinek, hogy ő is egy legyen a sok közül.
Nem nagyon nézem az online adásokat, de ezt pont láttam, csak nem mehetett műsorba Ördög Nóra értelmes barinőjének elmélete, amivel sokakat sikerült megetetnie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!