VV Csabi vagy VV Attila?
Figyelt kérdés
1 ingyen sms-t küldhetnél kire szavaznál?2012. jan. 22. 18:36
21/31 anonim válasza:
Attila az életben nem olyan mint a műsorban ahogy egyik se olyan még Csaba se..
22/31 anonim válasza:
Attila! A fikaevőnek meg zsebkendőt küldenék!
24/31 anonim válasza:
Csaba.
És aki a fikáját eszi az nem más mint Dadi Eszter,ügyvéd.
26/31 anonim válasza:
én csak annyit tudok ezekre mondani h amikor Jerzyt szólták le, és ALEKOSZ volt a király gyorsan mindenki rá szavazott,, most meg ott tartunk h ez borzasztóan szórakoztató egyéniség akár csak az attila e se teheti a lábát az rtl -be , a képernyőn nem jelenhet már meg, ráadásul egy cseppet se bánja a dolgokat, most meg a könyvében azt adja elő h ő vezetett meg mindenkit, egy bekezdést olvastam belőle ahol bécit oltja rendesen, de hát elég is volt, tessék itt van a show menetek, csak ne hogy majd atilla is nagy csalódás legyen, nem pont így értve
27/31 anonim válasza:
Attila mert csaba rohadtul irritáló
28/31 anonim válasza:
mikor volt köztük csók ?? O.o kimaradtam vmiből??
Néztem a neten az összefoglalókat, mondjuk csak gyorsan a lényeget, de nem látom :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!