Nektek szimpatikus VV Attila?
Figyelt kérdés
Nekem sokkal szimpatikusabb,mint volt.. :)2012. jan. 7. 23:00
1/12 anonim válasza:
Nekem is. Már rájött, hogy az a 'szerep' amit az elején magára akart erőltetni nem jön be. Mostmár önmagát adja és ez az énje viszont szimpatikus. Sokan Alekoszhoz hasonlítják, de egyáltalán nem olyan. Az elején még itt-ott fel lehetett fedezni hasonlóságokat, mára már a nőzésen kívül (bár az se teljesen, mert neki azért nem mindegy, Alekosz a légyre is ráment volna) nem tudok hasonlóságot mondani. :)
2/12 anonim válasza:
Nekem nagyon nagyon szimpatikus!! Remélem ő nyeri meg, senki más nem érdemelné meg, ő viszi hátán az egész műsort.
3/12 alkesz éva válasza:
Az elején sem volt szimpatikus,és most sem az.
4/12 anonim válasza:
nekem se szimpatikus ,és nem is lesz...
6/12 anonim válasza:
Igen,hiszen ő viszi az egész műsort.
8/12 anonim válasza:
kb. mint... Alekosz volt!
(esélye a győzelemre is, annyi...)
10/12 anonim válasza:
Mostanában már meg-megmutatja az emberi oldalát is, és emiatt igen, szimpatikussá vált. Nem a legjobb természetű figura, de sokszor helyén a szíve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!