Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » VV Csabi vagy VV Attila?

VV Csabi vagy VV Attila?

Figyelt kérdés
1 ingyen sms-t küldhetnél kire szavaznál?
2012. jan. 22. 18:36
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
54%

Csaba.

Én ugyanis egyike vagyok azon nézőknek, akiknek a humort nem a bunkóság jelenti, a tujaságot pedig nem az intelligencia. Kevesen vagyunk így ezzel napjainkban Magyarországon, de szerencsére mint látom azért vagyunk :)

Hajrá Csaba!!!!!!!

(a tuja szót is tipikusan azok ismételgetik, akik istenítik Attilát. Nem szeretem az olyan embereket, akik mindent szentírásnak vesznek, amit valaki kimond, és az Attila-fanok sajna ilyenek. A fikázós, meg tuja gúnyneveket úgy kántálják, mint valami Attika-szekta tagjai. Szerintem ha Attila kijön, tagdíjat is kérhetne, és a fejével ellátott pólókért ezek a tujázók ezreket adnának.)

2012. jan. 23. 11:52
 12/31 anonim ***** válasza:
65%
Aki azt írta, hogy körülötte semmi nem történik: nem tudhatod. Egyértelműen kiderült, hogy a csatorna nem favorizálja, ezért bármit is tesz, nem vágják be az összefoglalókba. Akik online nézik, egészen más képet alkottak róla, mint azok, akik csak a csatorna által összevágott, Attila-főszereplős 1 órát látják. Minden részben megvan a csatorna kiválasztottja, akit tolnak, és akit a műsor sztárjává tesznek, előzőben ez Alekosz volt. Ha egész nap csak a kanapén iszogatott, akkor is őt mutatták a fél összefoglalóban. A másik felében pedig Alekosz ellenfeleiről vágtak össze minél gázosabb dolgokat. Ne hagyd magad befolyásolni!!
2012. jan. 23. 11:55
 13/31 anonim ***** válasza:
54%

nem fizetnék semmit attilás pólókért meg ilyen hülyeségekért.

Számomra Attila a nyerő és kész.

Viszont a Csaba imádok már egy papírzsepiért is kiadnának ezer forintokat ahogy látom...

2012. jan. 23. 12:13
 14/31 anonim ***** válasza:
49%
*persze a papírzsepin Csaba lenne!
2012. jan. 23. 12:14
 15/31 anonim válasza:
62%

Egyértelműen Attila!

A játék kezdete óta, Ő teszi érdekessé műsort, ha nem lenne valószínűleg nem nézném ahogy az eddigieket sem néztem, azonban ő elég érdekes személyiség, és nagyon jól irányítja a dolgokat. Kimondja a véleményét bárkinek a szemébe és ez a tulajdonság az amiért én egy embert tisztelni tudok. én is azt szeretem, ha a velem kapcsolatos véleményeket a szemembe mondják, még ha bánt is. A többi játékosnak is voltak jó megmozdulásaik ahogy Csabinak is, de ha összességében nézzük, hogy ki körül forognak a cselekmények, ki pörgeti a műsort, a cselekményeket, egy oszlopdiagramban Attila oszlopa magasan lenne a többiek felett. Persze sokak számára biztos nem olyan "cuki" mint a Csabi, de ha csak Csabi féle emberek lennének bent halál unalom lenne az égész és oltári bukta. Egy műsort pedig azért nézek, hogy szórakozzak, ezt a szórakozást ebben a műsorban 100%-ig Attilának köszönhetem. A válaszom tehát: Attila!

Az ingyen smst a következő számhoz kérem rendelni: 06/:)X#n..:).. :D

2012. jan. 23. 13:46
 16/31 anonim ***** válasza:
54%

Elég érdekes hogy azok akik Attilának drukkolna mind le vannak pontozva..

Pedig csak ennyi kérdés : "VV Csabi vagy VV Attila?"

erre aki csakis annyit válaszol hogy Attila már lepontozták...

És még a Csaba pártiak dumálnak..szánalom észre vehetnétek már magatokat.

2012. jan. 23. 13:57
 17/31 anonim ***** válasza:
64%

Az Attila-fanok csak addig szeretik Attilát, amíg nem ismerik. Én egy embert akkor csípek igazán, ha akár tv-ben, akár életben látom, kedvelem/kedvelném.

Csaba ilyen. Attila az életben, ha a suliban melletted ült volna, vagy a melóban együtt dolgoznátok, valószínűleg a föl alá kívánnátok.

A szórakoztatást nekem nem a taplóság adja, de tény, vannak, akiknek az emberi érték mérője az, hogy ki a legnagyobb szemét.

2012. jan. 23. 14:33
 18/31 anonim ***** válasza:
62%
Attila tesóm osztálytársa volt..
2012. jan. 23. 14:36
 19/31 anonim ***** válasza:
47%

Vessék rám az első követ, de számomra nem az adja az esti szórakozást, ha valaki szart kavar. Sosem bírtam az egoista embereket, nálam nem jelent magas szórakozást, ha valaki szítja a vitákat. Én poénokon szeretek röhögni, nem szemétkedésen.

Csaba nagyobb egyéniség, ez világosan látszott a feladatoknál. Amit meg a nap többi részében csinál, szándékosan nem vágják be estére, mert a magyar nézők zöme az Attila-féle genyóskodásra indul be.

Mint a példa mutatja.....

2012. jan. 23. 14:36
 20/31 anonim ***** válasza:
71%
Ja, nekem is :)))))
2012. jan. 23. 14:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!