VV Csabi vagy VV Attila?
Csaba.
Én ugyanis egyike vagyok azon nézőknek, akiknek a humort nem a bunkóság jelenti, a tujaságot pedig nem az intelligencia. Kevesen vagyunk így ezzel napjainkban Magyarországon, de szerencsére mint látom azért vagyunk :)
Hajrá Csaba!!!!!!!
(a tuja szót is tipikusan azok ismételgetik, akik istenítik Attilát. Nem szeretem az olyan embereket, akik mindent szentírásnak vesznek, amit valaki kimond, és az Attila-fanok sajna ilyenek. A fikázós, meg tuja gúnyneveket úgy kántálják, mint valami Attika-szekta tagjai. Szerintem ha Attila kijön, tagdíjat is kérhetne, és a fejével ellátott pólókért ezek a tujázók ezreket adnának.)
nem fizetnék semmit attilás pólókért meg ilyen hülyeségekért.
Számomra Attila a nyerő és kész.
Viszont a Csaba imádok már egy papírzsepiért is kiadnának ezer forintokat ahogy látom...
Egyértelműen Attila!
A játék kezdete óta, Ő teszi érdekessé műsort, ha nem lenne valószínűleg nem nézném ahogy az eddigieket sem néztem, azonban ő elég érdekes személyiség, és nagyon jól irányítja a dolgokat. Kimondja a véleményét bárkinek a szemébe és ez a tulajdonság az amiért én egy embert tisztelni tudok. én is azt szeretem, ha a velem kapcsolatos véleményeket a szemembe mondják, még ha bánt is. A többi játékosnak is voltak jó megmozdulásaik ahogy Csabinak is, de ha összességében nézzük, hogy ki körül forognak a cselekmények, ki pörgeti a műsort, a cselekményeket, egy oszlopdiagramban Attila oszlopa magasan lenne a többiek felett. Persze sokak számára biztos nem olyan "cuki" mint a Csabi, de ha csak Csabi féle emberek lennének bent halál unalom lenne az égész és oltári bukta. Egy műsort pedig azért nézek, hogy szórakozzak, ezt a szórakozást ebben a műsorban 100%-ig Attilának köszönhetem. A válaszom tehát: Attila!
Az ingyen smst a következő számhoz kérem rendelni: 06/:)X#n..:).. :D
Elég érdekes hogy azok akik Attilának drukkolna mind le vannak pontozva..
Pedig csak ennyi kérdés : "VV Csabi vagy VV Attila?"
erre aki csakis annyit válaszol hogy Attila már lepontozták...
És még a Csaba pártiak dumálnak..szánalom észre vehetnétek már magatokat.
Az Attila-fanok csak addig szeretik Attilát, amíg nem ismerik. Én egy embert akkor csípek igazán, ha akár tv-ben, akár életben látom, kedvelem/kedvelném.
Csaba ilyen. Attila az életben, ha a suliban melletted ült volna, vagy a melóban együtt dolgoznátok, valószínűleg a föl alá kívánnátok.
A szórakoztatást nekem nem a taplóság adja, de tény, vannak, akiknek az emberi érték mérője az, hogy ki a legnagyobb szemét.
Vessék rám az első követ, de számomra nem az adja az esti szórakozást, ha valaki szart kavar. Sosem bírtam az egoista embereket, nálam nem jelent magas szórakozást, ha valaki szítja a vitákat. Én poénokon szeretek röhögni, nem szemétkedésen.
Csaba nagyobb egyéniség, ez világosan látszott a feladatoknál. Amit meg a nap többi részében csinál, szándékosan nem vágják be estére, mert a magyar nézők zöme az Attila-féle genyóskodásra indul be.
Mint a példa mutatja.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!