Mi a véleményed, hogy Kinga továbbjutott?
A Petinek kellett volna visszamennie. Kinga még hisztisebb lesz mint valaha. Igaz, így legalább szórakoztató lesz.
Petit azért sajnálom, jók voltak együtt az Attilával.
A következő fiú kieső talán Fecó lesz.
megdöbbentő
és fura h mindig az esik ki akire nem számítunk
gyanús
én írtam h megdöbbentő
én se szeretem Petit félreértés ne essék
egy alattomos, sunyi patkány
de az biztos h milliószor szórakoztatóbb és intelligensebb mint a királylány, nyivákoló, ostobam hisztis ribi
Peti belátta azt amit sokan nem. nem barátzkozni kell a villában, egyéni játék, akit lehet manipulálni, az meg is érdemli h azt tegyék vele.
tudtam h nem nyeri meg a játékot (reméltem is) de hogy a hülye p*csa ejtese ki
pfff
elszomorító!
Szerintem meg nem voltak jók együtt Attilával. Ketten azt hitték, királyok, mindent megtehetnek.
Miért nem látjátok a fától az erdőt, akik azt hiszitek, hogy ők mekkora best friendek??
Nekem ugyanis egyértelmű: ők azért bratyiznak egymással, mert egymást hiszik a legnagyobb ellenfélnek. Tudjátok: "Légy közel a barátaidhoz, de az ellenségeidhez még közelebb". Ők azért imitálták a nagy barátságot, mert mindig tudni akartak a másik minden lépéséről. Két dudás nem fér meg egy csárdában, és mindketten NYERNI mentek be. És ezt tudták egymásról is, ezért gyorsan összebariztak, hogy a másik nehogy ellene forduljon....ennyi.
persze h nem barátok!
én pl ezt egy percig se gondoltam
de itt most nem az a lényeg h emberileg ki szimpi,
hanem hogy ezt a 6 hónapig tartó játékot "ki viszi a hátán"!!
és az bizony Attila és Peti voltak
a kinti életben én se bírnám őket
de mint egy ilyen show játékosai ők jól csinálják a dolgukat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!