Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Sztetek ki megy vissza a...

Sztetek ki megy vissza a villába Kinga vagy Péter?

Figyelt kérdés
2012. jan. 11. 22:59
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
54%
Kinga!!!
2012. jan. 13. 19:45
 22/27 anonim ***** válasza:
23%
Peti mutasd meg mit tudtok hajráá neked szurkolok nem a hiszi Krisztinek
2012. jan. 14. 11:15
 23/27 anonim ***** válasza:

Biztos, hogy Kinga megy vissza. A nézőknek már elege van a gyerekes, rosszindulatú, magát manipulátornak mondó unorító Péterből. Az csak nekem tűnt fel, hogy eddig semmi nem úgy sült el, ahogy ő akarta? Hát most sem úgy fog. Hajrá Kinga.

ui: Attila lesz a következő, ha Kinga visszamegy.

2012. jan. 14. 13:21
 24/27 aredna válasza:
1 hónapja Attila közölte Kingával közeleg a párbaj, ő nem állhat majd mellette, ez a taktika része így segiti őt a győzelemre, de Petit hívja ki, mert Peti nem fog visszamenni. Ez az egész Attila és Kinga között egy megállapodás és műbalhé.
2012. jan. 14. 23:49
 25/27 anonim ***** válasza:
A Péternél undorítóbb, visszataszítóbb embert én még életemben nem láttam. Komolyan mondom, nagyon remélem, hogy kiesik. Én leszek az első aki frankón pofán fogja vágni az alattomos viselkedése miatt. Kingát sem szerettem sosem, de ha választanom kell egyértelműen Péter menjen haza. Amit a Verával művel az is borzalmas. Akik a Péternek drukkolnak azok ugyanolyan alattomos, mocskos, tróger embernek nem nevezhető lények, mint Ő! 20/L
2012. jan. 15. 13:11
 26/27 anonim ***** válasza:
38%

Te meg ugyan olyan kis szánalmas, hisztis pi-csa lehetsz, mint a kinga!

Örülhettek, nézhetitek még egy kis ideig a nyávogását.

2012. jan. 16. 07:01
 27/27 anonim ***** válasza:
Szánalmas a te jó édes qrva anyád
2012. jan. 22. 00:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!