Kinga vs. Seherezádé? (VV)
Figyelt kérdés
Kinek szurkolnál? Szerinted ki menne vissza?2012. jan. 10. 13:36
2/17 anonim válasza:
Egyértelmű, hogy Seri... De sztem amúgy nem őt fogja kihívni.
3/17 anonim válasza:
le leszek pontozva,de én Kingát mondom. hiába ilyen hisztis a stílusa, de sztem még mindig jobb mint a Seri aki semmit nem csinál , és még beszélni se tud normálisan, nincs egy ép mondata,csak nyerít mint egy ló mikor röhög. Gergő miatt is csak sajnáltatta magát-.-" bezzeg akkor nem bőgött mikor Claudio kidobta,meg nem borult ki, Gergő miatt meg mit levezetett, de csak mert álszent.
4/17 anonim válasza:
Kinga,és szerintem Seri menne vissza
6/17 anonim válasza:
kinga nekemakkor is kedvenc ha hisztis...mielőtt nem volt gyerekem én is ilyen hisztis voltam,...
8/17 anonim válasza:
ez annyira irritál amikor avval cs.szetik h hogy beszél:D
há' bszki,ha egyszer beszédhibás,akkor nem tehet róla,ez van.-.-
amúgy Sehi:)
9/17 anonim válasza:
Kinga!!!!!!! Seri egy k...!!! Sztem nézzetek utána miket művelt mielőtte bement és h mien képei vannak!!! Kinga forever!!! Szavazzatok rá!!!! 1793 Kinga
10/17 anonim válasza:
Kedves 21:10
Mert Te ugye annyira okos vagy,és annyira tudod ,hogy azok a képek hol, mikor és miért készültek ugye?Figyelj nem ártana ha Kinga viselkedését is elemeznéd,és vissza idéznéd azt amikor Kinga azt mondta hogy szexelne Gergővel.Innentől kezdve szerintem fogd be a szád és gondolkozz el azon ,hogy ki a kurv@!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!