Melyik a jobb csaj? Kinga vagy Seherezádé?
Figyelt kérdés
Mell,segg,arc,szem,haj,száj...2012. jan. 3. 21:30
2/15 anonim válasza:
És hol maradnak a belső értékek? :D
4/15 anonim válasza:
Szerintem akkor Serikécske.
De engem mind a kettőtől lassan a hideg ráz.
6/15 anonim válasza:
Külsőleg nekem Kinga
Belsőleg inkább Seherezádé..
7/15 anonim válasza:
Külsőre inkább Kinga. De Veronika volt a legszebb!!
8/15 anonim válasza:
Nézzük sorban: mindkettőnek undorító, dinnye műcsöcsei vannak, bimbójaik szanaszét állnak, gusztustalan. Mindkettőnek festett "szőke" haja van, ha egyáltalán lehet ezt szőkének nevezni, a sárgától a szürkéig, őszig, mindenféle színben pompázik a fejük, ráadásul az is mű rajtuk. Kingának a képe borzalmas, a szeme mint két kis golyó, nyomott a képe. Seherének a szája mindig úgy áll, mint aki folyton ó betűt akar mondani. Bőrül színe mint egy májbetegé, senki nem szól nekik hogy, hogy néznek ki, ezzel a narancssárga bőrrel??? Úgyhogy nem tudnék választani közülük, Én a természetes lányokat szeretem, attól szebb nincs is.
10/15 anonim válasza:
A szepseg relativ, mindenkinek mast jelent ugyhogy hiaba van a Kinganak mondjuk "benyomott" képe , lehet hogy valakinek eppen ez tetszik benne. Viszont Ti ha csak fele annyit foglalkoznatok a sajat kulsotokkel, mint a Kinga fikazasaval akkor talan megkozelitenetek a szepseg altalanos fogalmat.... Ez csak egy jo tanacs! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!