Kit szerettek jobban VV Seherezádé vagy VV Kinga, vagy
valaki mást? (véleményt hogy mért is szereted. Ha lehet)
seherezádé egy qrva, kinga meg... elején csíptem, de most már egyre jobban kezdem utálni, amit leművelt most is... hogy ő inkább nem látja a családját, csak attilát ne kelljen bemutatni. elég hülyén viselkedik. a lányok közül senkit se szeretek úgy igazán. fiúknál attilát csípem.
2011. nov. 21. 16:50
2/13 A kérdező kommentje:
2011. nov. 21. 16:53
4/13 A kérdező kommentje:
Én akiket szeretek: Seherezádé-nem tudom van benne valami ami végett szeretem, Kinga- elején én is nagyon szerettem..de amióta ezt csinálja az Attilával..na nem tudom, Attila-azt bírom benne hogy mindent megmond, nem alussza átt az egész napot--pörög...nem mint eggyesek ide a tuját értem, Veronika- szerintem ő álltalában őszintébb mint a többiek, még azért Esztert is kezdem megkedvelni :)) Nálam Ennyi :)
Én szerettem eddig Kingát, de az utolsó hisztije nálam is kiverte a biztosítékot. Mikor jóban van Attilával akkor birom, de mikor hisztizik meg veszekszik vele, akkor nem.
Amúgy Veronikát bírom a legjobban a lányok közül. Megvannak a hibái neki is, de legalább nem olyan kétszínű, rosszindulatú, hisztis, beképzelt idióta, mint egyesek.
Amúgy nálam is Attila a nyerő!
2011. nov. 21. 20:48
Én VV Seherezádét bírom- Eleintenagy képűnek tűnt ,de rájöttem ,hogy kedves meg rendes.VV Eszter- Egy tök korrekt nő,gondolkodás nélkül nem vág senkinek a fejéhez semmit és tud érvelni, mind e mellett pedig sztem attól ,hogy kicsit "telt" ahhoz képest csinos meg sztem szép arca van.VV Attilát bírom a fiúk közül.
2011. nov. 22. 15:14
Seherezádé és Attila a kedvencem.
Kingát nem birom.
2011. nov. 22. 17:31
VV Esztit mert ő a legokosabb, legnormálisabb, legintelligensebb villalakó nő az eddigi összes közül. (2. helyezett VV4 Éva.) Látszik a viselkedésén, hogy mi a munkája és hogy egy tanult nő, nem úgy, mint a drágalátos Kinguci nagysasszony, aki valószínűleg királynőnek képzeli magát, de a sakkban a királynőt is ki lehet ütni egyszer. Akikről még pozitív a véleményem az Seri, Annamari és bizonyos esetekben Vera, ő azért, mert szerintem Veronikánál sokkal okosabb.
2011. nov. 24. 20:16
9/13 anonim válasza:
Seherezádét elsőnek bírtam, aztán megutáltam, de most kezdem elfogadni.
Kinga meg egy hülye, értetlen boszorkány (már nem mondok csúnyát :S)
De ez a sok lusta dög már csak "punnyad" egész nap és még arra sem képesek, hogy kitakarítsák a szobát.
Ez az én véleményem!
2011. dec. 4. 19:45
én utáltam a Serit!!
a kingát imádtam.:D
most már nem igy van .. Hajrá SERII!!!!!!
2011. dec. 16. 17:47
Kapcsolódó kérdések: