Hiányoljátok a Mónika Show-t?
Figyelt kérdés
2012. jan. 9. 19:32
1/13 anonim válasza:
nem...csak kicsit félek, hogy akik eddig ott cirkuszoltak, kiszabadultak az utcára...
2/13 anonim válasza:
nem néztem rendszeresen, de mikor pár percre odakapcsoltam legalább tudtam röhögni néha jóizűen néha csak kínomban.
De a mostani adásokhoz képest az egy színvonalas müsor volt (lsd.: Valo világ, X-Faktor... stb stb...)
4/13 anonim válasza:
Nekem a Balázs show hiányzik! :D
5/13 anonim válasza:
Általában szórakoztam az ilyen műsoron, de ez mindennek alegalja volt...
6/13 anonim válasza:
nekem is inkább a Balázs show, de am a Móunikán és jókat röhögtem
7/13 anonim válasza:
Azért ne mondjuk már, hogy a Mónika show a veszekedő, verekedő, szidkozódó cigányokkal színvonalasabb volt az X faktornál...
8/13 anonim válasza:
Nekem hiányzik a Maúúnika sóó! Vissza szoktam nézni sok jelenetet, amikor röhögni akarok! "Maúúnika, há idegállapotba vóótam!!!"
9/13 zozi1111 válasza:
Nagyon örülök hogy véget ért, teljesen az agyamra ment.
10/13 anonim válasza:
A Monika show a legjobb foruma volt annak,hogy megismerjuk a VALOSAGOT!Ostoba,buta,unintelligens,magatartas,-es viselkedeszavaros emberek ingyen cirkusza,amit kepesek voltak az orszag ele tarni par ezer forintert.Es sajnos nincsennek kevesen!Ugye tudjatok foleg melyik nepcsoportra gondolok?Amikor megneztem 1-1 reszt(es jokat rohogtem),akkor mindig az jart a fejemben,hogy mennyire szerencses vagyok,hogy olyan csaladba szulettem ami ettol messze kulonbozik,es nem vagyok ennyire hulye.Kifejezetten szerencsesnek erzem magam azota.Ugyhogy megerte neha megnezni mindamellett,hogy kultura,muvelodes szempontjabol nulla volt.Persze hozza kell tenni,hogy -foleg az elejen- voltak ertelmes emberek is benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!