Szerintetek kit hív ki VV Kinga?
Figyelt kérdés
És szerintetek ő jön vissza, vagy az akit kihív? Egyáltalán ki lenne az, aki ellen lenne esélye visszamenni, és ki az, aki ellen nem lenne? Jó persze azért van 1-2 ember akit tuti nem hív ki (pl. Attilát, Fecót, Csabát).2012. jan. 9. 08:16
21/26 Robi.88. válasza:
utsonak!!! VV5 ezt irta az elotted szolo és jerzy a vv4ben volt OMG :D
Mondjuk Sheri nem huzta ki magat minden feladat alol és nem rinyalt mindenert mint egy rozsaszin pic4a barbi...Minden értelemben sokkal szimpibb mint Kinga... Kinganak van egyaltalan jo tulajdonsaga?
22/26 anonim válasza:
"Kinganak van egyaltalan jo tulajdonsaga?"
Annyi hogy jól megd..nám:D
23/26 Robi.88. válasza:
s4opatas kozben tudnad huzni a fuleit:D mert kb azok arra vannak kitalalva....akkorak h bele kap a szél
24/26 anonim válasza:
Jáááj miért vagytok ilyen negatívak?Ő ilyen és kész...
Mjad megérik neki az egya és egy tök normális feleség,anya lesz belőle!De még csak 21 éves!
25/26 anonim válasza:
én is annyi vagyok, még se vagyok ilyen pi.csa, mint ő!
26/26 anonim válasza:
jólvanna,Paris Hiltonéknál így szokás:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!