Szerintetek kit hív ki VV Kinga?
Figyelt kérdés
És szerintetek ő jön vissza, vagy az akit kihív? Egyáltalán ki lenne az, aki ellen lenne esélye visszamenni, és ki az, aki ellen nem lenne? Jó persze azért van 1-2 ember akit tuti nem hív ki (pl. Attilát, Fecót, Csabát).2012. jan. 9. 08:16
11/26 anonim válasza:
sziasztok!
Szerintem tökre mindegy, h kit visz ki, nála utálatosabb ellenszenvesebb embert még nem láttam a VV történelemben! Én még a 20 %-ot is sokallom!
12/26 anonim válasza:
Lehet, hogy bosszúból kiviszi Attilát, de akkor nem fog kapni 10%-nál többet ez az elkényeztetett hisztis senki. Szerintem Pétert vihetné.
13/26 anonim válasza:
Hát szerintem kivihetné Pétert, de ő nincs tisztában azzal, hogy Pétert itt kint mennyien nem bírják.
14/26 anonim válasza:
Bárkit visz, kiesik. De szerintem Serit viszi.
15/26 anonim válasza:
Serit fogja kivinni.
Eszertől,Attilától,Pétertől szerintem fél,ők odabent nem úgy látják a dolgokat ahogyan mi.
És Kinga fog kiesni.
16/26 anonim válasza:
Szerintem is Serit hívja ki. És Kinga ki is fog esni.
17/26 anonim válasza:
serit fogja vinni, ami nagy hiba lesz, ellene semmi esélye nincs. petit vigye, akkor talán van egy kis esélye
18/26 anonim válasza:
Szerintem Seherezádét viszi, Esztertől fél. Mondjuk teljesen mindegy, kit fog kihívni, bárki ellen esélytelen.
Most történhet meg először a VV5-ben, hogy nem a kihívott nyeri a párbajt.
20/26 anonim válasza:
Már történt olyan,hogy a kihívott nyerte a párbajt,pl.a Jerzy!
Kingautálók szerintetek mit nyújtott Seherezádé a műsor alatt?Azonkívül,hogy enyelgett a Gergővel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!