Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Hogy lehet a VV kiszavazást...

Hogy lehet a VV kiszavazást élőben nézni?

Figyelt kérdés

Sehol sem látni, hogy hirdetnék a jegyvásárlást, de a rajongók ott vannak, a családtagok mellett. Na de hogyan kapnak ők jegyet?

Nem akarok elmenni, mert messze van nekem, csak kíváncsi vagyok rá!

2012. jan. 3. 02:24
 1/8 anonim ***** válasza:
6%
úgy, hogy szerződést kötnek a családtagokkal, melyben vállalják, hogy tovább rohasztják az ország amúgy sem túl terjedelmes agykapacitását
2012. jan. 3. 08:38
 2/8 A kérdező kommentje:
Kösz, kedves. Azért az összeesküvőknél még mindig sokkal színvonalasabb.
2012. jan. 3. 13:11
 3/8 anonim ***** válasza:

Rajongók XD

Azokat azért fizetik hogy rajongjanak!Ezt úgy hívják hogy statiszták!Keress fel egy statisztaközvetítő ügynökséget és lehet hogy bejutsz és pénzt is kapsz!Kiegészítés képp ezt ismerösöm is csinálta a mónika showba!

Ha most jössz a hülyeségedel hogy ez összeesküvés vagy mi akkor nem tudok veled mit kezdeni veszekedni se fogok mert ez így van!

2012. jan. 3. 22:33
 4/8 A kérdező kommentje:
Bocs, de ha nem lennének rajongók, akkor mégis ki a fene nézné őket a tévében? Ha meg nem nézik, akkor mégis ki finanszírozná a reklámbevételeket?
2012. jan. 4. 00:45
 5/8 anonim ***** válasza:
Az első két sorban családtagok, rokonok, barátok ülnek. Mielőtt beköltöznek a villába, leírják azok nevét, elérhetőségét, akiket a párbajokon szívesen látnának. Az összes többi ember akik ott ordítanak, statiszták. Én már sokszor visszanéztem, és leállítottam a képet, rengeteg visszatérő arc van közöttük. Nézd csak meg Te is! A statisztákat két felé osszák, egyik fele az egyik párbajozónak, másik fele meg a másiknak "szurkol". 3-5 ezer Forint között kapnak fejenként. Ja, és még vannak a volt villalakók is, ők ingyen mennek, csupán a szereplésért, azért a bizonyos 5 perc hírnévért, addig sem felejtik el őket, míg a képernyőn vannak. Van még kérdésed?
2012. jan. 4. 01:52
 6/8 A kérdező kommentje:
Na de miért nem mehetnek oda valódi rajongók? Nem mintha ne akarnék oda menni...
2012. jan. 4. 01:56
 7/8 anonim ***** válasza:
Mert a statiszták "profik", ők már betéve tudják mit kell csinálniuk. Tapsolni, ordítozni, bekiabálni, beszólni a másik "rajongó" tábornak. Csinálni a cirkuszt. Ezt sima nézők, rajongók nem csinálják. Vannak a vezénylő emberek, ők intenek, mutogatnak, jeleket mutogatnak, mikor mit kell csinálni. Milyen lenne egy párbaj, tök csöndben, egy kis tapsolással, ülnének ott mint verebek a dróton. Ez nem kell a népnek.
2012. jan. 4. 03:08
 8/8 A kérdező kommentje:
Bocs, de a Friderikusz Showban jártam, és ott is vannak hangulatcsináló emberek, meg tapsot jelző lámpa. Szóval 50-100 rajongót 10-20 jól elhelyezett statiszta fel tudna dobni! Na meg ha valaki rajongó, akkor amúgy sem némán szurkolt. A focimeccseken sem kell 'felszopóember', spontán is van jó hangulat.
2012. jan. 4. 23:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!