Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Véleményetek szerint az...

Bazsi20 kérdése:

Véleményetek szerint az X-faktor playbackről megy, vagy élőben énekelnek? .

Figyelt kérdés
Kérdezem azért, mert a legnagyobb, tényleg jól éneklő sztárok élő koncertfelvételein simán, egy botfülü is hallja, hogy élőben énekel az előadó (nem olyan tiszták a hangok, lehet hallani néhol még a levegővételt is - ellentétben az albumfelvételekkel), míg az x faktoros előadások alkalmával, olyan mintha CD-ről hallanánk a számokat, holott feltételezem nem kis lámpalázzal küzdenek az előadók.
2011. nov. 10. 09:09
 1/8 anonim ***** válasza:
Az ameriakai verzióban most botrány, hogy kiderült a playback. A magyar verzió pedig élő+előre felvett elemből áll, ahhoz hogy egyformán szóljon összevágva, ahhoz azonosnak kell lennie, mondjuk egy playback segítségével.
2011. nov. 10. 10:01
 2/8 anonim ***** válasza:

Én nem merek belegondolni, hogy mi van akkor, ha playback. Mert néha így is annyira hamisan énekel 1-2 előadó, hogy feláll a szőr a hátamon. Ha playback, akkor feltételezem, hogy a legjobb verziót hagyják meg, ill. bele lehet javítani. De ha ez a jó verzió, akkor milyen a rossz?

Tisztelet a kivételnek, van olyan a mezőnyben, aki szépen, tisztán énekel. Neveket most direkt nem írok.

2011. nov. 10. 10:43
 3/8 anonim ***** válasza:

Teljesen biztos h playback,csak hasonlítsd össze a Megasztrárral,ott abszolút nem így énekeltek.Ez már az első szériánál is nyilvánvaló volt.

Egy kalap sz.rt nem ér az x factor.

2011. nov. 11. 21:43
 4/8 anonim ***** válasza:
én voltam X-FAKTOR élő showban, (a 2.-on) nem playback
2011. nov. 12. 12:30
 5/8 A kérdező kommentje:

Nem kukacoskodni akarok, de nem értem az összefüggést aközött, hogy te ott voltál és hogy nem playback az előadás :$

(ha minden igaz a tv előtt ugyanazt halljuk, mint az, aki ott van az élő rendezvényen)

2011. nov. 15. 08:08
 6/8 anonim ***** válasza:
sztem élőben sztem hamarabb kiderül ha playback
2011. nov. 15. 08:12
 7/8 anonim ***** válasza:
Én nem lennék abban olyan biztos,hogy élőben ugyanazt halljuk,mint a tvben.Nagyon is előfordulhat,hogy élőben nem playback,de a tv már azt sugározza.
2011. nov. 15. 11:54
 8/8 anonim válasza:
Miért lenne playback az egész műsornak az a lényege hogy ki énekel a legjobban.
2012. jan. 18. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!