Most szombaton milyen műfajú dalokat énekelnek az X-Faktor versenyzői?
Figyelt kérdés
2010. nov. 1. 13:40
1/10 anonim válasza:
ROCK, de azért nem volt mindegyik az...:D
2/10 anonim válasza:
Hát tényleg nem! :D Geszti most kicsit mellényúlt sztem a dalválasztásnál...
3/10 A kérdező kommentje:
nem ezt kérdeztem :D nem énekelTEK haneem milyet fognak most szombaton énekelni mert minden adás végén szokták mondani de én nem hallottam :D
2010. nov. 1. 13:53
4/10 A kérdező kommentje:
nekem dorka tetszett :D
2010. nov. 1. 13:53
5/10 anonim válasza:
bocccs, félreolvastam :/ Amúgy énis néztem de mintha nem mondták volna, vagy nemtudom... amúgy nálam KirályLNorbi és WolfKati a kedvenc :D
6/10 A kérdező kommentje:
semmi köszi :):)szerintem vagy nem mondták vagy most azt énekelnek amit akarnak :D am nálam nikolas csaba meg norbi (*):D<33
2010. nov. 1. 14:14
7/10 anonim válasza:
Nem si azért írtam mert rosszak voltak a lányok, hanem mert a dal sztem nem illett bele a rock-ba.
Am én sem tudom mi lesz köv héten, nem emlékszem h mondták volna az adás végén :S
Majd kiderül! :D
8/10 anonim válasza:
Eddig CSAK az adás elején mondták el, hogy milyen műfajú dalokat énekelnek!
9/10 anonim válasza:
utolsónak... a 2. élő adásba elmondták hogy jövőhéten ROCKot fognak énekelni...
10/10 anonim válasza:
Tényleg múltkor a végén mondták, hogy rock lesz. Most viszont semmit sem mondtak, én felvettem a műsort és visszanéztem a végét, de semmit nem mondtak ezzel kapcsolatban. biztos neten fent van valahol. Vagy majd szombaton meglátjuk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!