Mi a véleményed VV Eszterről?
Én eleinte nem kedveltem, majd mikor kiközösítették akkor megsajnáltam és onnantól kezdve már kedveltem őt is, most viszont ő az egyik akit legjobban utálok.
Teljesen megváltozott,nyali-fali lett.
Ti,hogy látjátok?
mi az hogy annak a családnak van ? ismered őket és tudod is vagy csak gondolod?
és mi az - ebben az esetben, hogy pénzzel el lehet érni bármit ? miért, munkával, tanulással, élelmességgel, ügyeskedéssel nem ??! nem gondolod, hogy esetleg ez utóbbiak is szóba jöhetnek alternatívaként ?
nem rajongok egyébként eszterért, de nem is utálom, és nem kombinálok mással kapcsolatban sem semmit, csak mert nem szimpatikus.
maradjunk annyiban, hogy nem hiszem, mert láthatólag nem bírod.
Szép, irigykedésmentes estét.
én utálom,hisztis nagyképű,"adott esetben" nyalógép,olyan mintha kényszerből nevetne,és amikor valakinek véleménye van róla nagyon undorító pofákat vág,meg ő pont leszarja,ellenkezőleg meg ha mondjuk a a tegnapi adásra gondolok,Fecóra azt mondja, hogy nem mond véleményt senkiről. De minek mondjon a FEcó véleményt, ha ez a kétszínű pitsa leszarja mindenkinek a negatív véleményét??!?!Ezzel is csak mindenki ellen akarja fordítani a Fecót pl.
Eszter egy 2színű taktikai barát,ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!