Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mi a véleményed VV Eszterről?

Mi a véleményed VV Eszterről?

Figyelt kérdés

Én eleinte nem kedveltem, majd mikor kiközösítették akkor megsajnáltam és onnantól kezdve már kedveltem őt is, most viszont ő az egyik akit legjobban utálok.

Teljesen megváltozott,nyali-fali lett.

Ti,hogy látjátok?

2012. jan. 2. 14:25
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nem kell szó szerint érteni, a lényeget gondolom aki értette, levette. Pénzzel el lehet érni bármit, ha a családnak van. És annak a családnak van.
2012. jan. 7. 17:54
 12/16 anonim ***** válasza:

mi az hogy annak a családnak van ? ismered őket és tudod is vagy csak gondolod?

és mi az - ebben az esetben, hogy pénzzel el lehet érni bármit ? miért, munkával, tanulással, élelmességgel, ügyeskedéssel nem ??! nem gondolod, hogy esetleg ez utóbbiak is szóba jöhetnek alternatívaként ?

nem rajongok egyébként eszterért, de nem is utálom, és nem kombinálok mással kapcsolatban sem semmit, csak mert nem szimpatikus.

2012. jan. 7. 19:19
 13/16 anonim ***** válasza:
Nem tudhatod, honnan tudom.......maradjunk annyiban, hogy tudom. További szép estét.
2012. jan. 7. 19:23
 14/16 anonim ***** válasza:

maradjunk annyiban, hogy nem hiszem, mert láthatólag nem bírod.

Szép, irigykedésmentes estét.

2012. jan. 7. 19:25
 15/16 anonim ***** válasza:

én utálom,hisztis nagyképű,"adott esetben" nyalógép,olyan mintha kényszerből nevetne,és amikor valakinek véleménye van róla nagyon undorító pofákat vág,meg ő pont leszarja,ellenkezőleg meg ha mondjuk a a tegnapi adásra gondolok,Fecóra azt mondja, hogy nem mond véleményt senkiről. De minek mondjon a FEcó véleményt, ha ez a kétszínű pitsa leszarja mindenkinek a negatív véleményét??!?!Ezzel is csak mindenki ellen akarja fordítani a Fecót pl.

Eszter egy 2színű taktikai barát,ez van.

2012. jan. 20. 10:12
 16/16 anonim ***** válasza:
9%
tehén
2012. jan. 29. 14:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!