Szerintetek VV Vera kit fog kihívni?
Figyelt kérdés
2011. dec. 27. 15:01
21/27 anonim válasza:
Lehet,hogy Esztert, de sajnos Esztikére a milliomos barátja ezerrel nyomatja az SMS-eket, ott lesz a legvégén is. De bárkit visz ki, HAJRÁ VERA!!!!
22/27 anonim válasza:
ha Eszti nyer nem a milliomos barát miatt nyer...nyugi
amúgy hajrá VERA:D
23/27 anonim válasza:
sok Attilát éltető smst kapnak
szóval azt sejtheti Vera h Ati erős
sztem PÉtert hívja ki
24/27 anonim válasza:
szerintem ez elég szánalmas beszari lépés volt,erőt vitte amikor háromnegyed villával sokkal többet balhézott.
25/27 anonim válasza:
erőt=gergőt... bocs nincs g betüm csak bemásolgatom
26/27 anonim válasza:
sztem nem beszari
Gergővel is van baja
és rohadt jó volt a kihívóbeszéde
igaza van abban h Attila is nyílt lapokkal játszik
Gergő meg sunyi és konfliktuskerülő
én is Gergőt vinném
amúgy mivan ha azért viszi Gergőt mert Atit erősnek gondolja?
sztem ezzel sincs semmi baj, végülis a bentmaradás a cél mindenkinek
nem olyan embert hívott ki akivel jóban van
ha Sehit hívja ki az lett volna gyáva
27/27 anonim válasza:
szerintem sem volt beszari egyáltalán. Gergő nemrég még magára akarta rakatni a jeleket, hogy kivigye és kint hagyja Verát. Ez tényleg elég nagyképű, meg ebből rájött Vera, hogy annak ellenére, hogy nem nagyon vitáztak, Gergő nagyon nem bírja őt. Szerintem teljesen jogos volt a választása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!