Egy Péter vs Vera párbajon kinek szurkolnál? (VV)
ELső !
De tök véletlenül tudod, hogy kik ezek...
AMúgy Péternek.
Első! Kit érdekel? Ha nem nézed, akkor minek írtál ide? :D Arra vársz, hogy valaki gratuláljon, hogy te nem nézel ilyen szenny műsorokat? De jó, hogy az összes VV-s kérdésnél megjelenik valami nagyotmondó, aki benyögi, h "nem nézek ilyne műsororokat, azt se tom kik ezek". Erre senki sem kíváncsi.
A többiekenek köszönöm a normális válaszokat. Én egyébként simán Péternek szurkolnék, ő és Attila a kedvenceim.
Kérlek szépen, kedves agyfrász, azért írtam be mert nem volt jobb dolgom. A másik, ha kérdeznek valamit illik válaszolni, nem tudtad? Nem volt gyerekszobád? Nem volt nevelőd? Nem volt nem voltod? Ennyi erővel te minek írsz be ilyeneket, hogy "első, kit érdekelsz, b.meg"? Nem volt jobb dolgod? Ennyi erővel ne tegyél ki kérdéseket, mert jönnek az agyhuszárok és úgy válaszolnak mint én. Bírom, hogy minden kérdésnél beír egy ilyet a kérdező, ha már te is bírod hogy minden ilyen kérdésnél beírnak ilyen válaszokat. Folytassam a szónoklatot? Igen, ez egy költői kérdés volt, nem kell rá válaszolnod.
Kellemes ünnepeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!