Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Egy Péter vs Vera párbajon...

Egy Péter vs Vera párbajon kinek szurkolnál? (VV)

Figyelt kérdés
2011. dec. 24. 15:35
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Első válaszoló, te offoltál, amit gyk-n kerülni kell. Feltett egy kérdést, te meg írtál rá valamit, amivel semmire nem ment. Engem is zavar már, hogy minden valóvilágos kérdésnél beírja valaki, hogy ő nem azon a szinten áll, hogy vv-t nézzen. Ki kérdezte? Ha nem nézed, ne fáraszd magad azzal, hogy írsz a kérdéshez.

Egyébként én egyértelműen Verának szurkolnék. Remélem, Peti-Vera párbaj lesz, bár kétlem :/

2011. dec. 25. 09:38
 12/14 A kérdező kommentje:

Úgy látom valaki eléggé felkapta a vizet. :) Nyugi. Igen, illik válaszolni, ha kifejeztetten tőled kérdezik. Mivel nem neveztem meg kitől kérdezem, evidens, hogy valaki olyan fog rá válaszolni, aki tudja miről van szó, és értelmes válasszal tud szolgálni. De ha neked az az elved, hogy ha kérdeznek, illik válaszolni, hajrá, válaszolj szépen mind a százezerer kérdésre a gyk-n, hisz ha kérdeznek valamit, illik válaszolni :) A nem volt gyerekszobád dumán meg csak nevetni tudok, látszik, hogy megsértődtél, hogy beszóltam, ezért próbáltál te is visszavágni, elég pitiáner módon :)

Kellemes ünnepeket így utólag is.

2011. dec. 25. 09:43
 13/14 A kérdező kommentje:

Vagy Vera-Péter, vagy Vera-Attila párbaj lesz. Ha mást hív ki, azt gyávaságból fogja tenni. Mindkettőnél Vera esne ki, Péternél kis % különbséggel szerintem.

Én Vera ellenes vagyok, pedig eleinte bírtam. Beképzelt, beszólogatós, alpári nő, aki azt képzeli magáról, hogy intelligens és tökéletesen átlát mindent. Oltogatta Veronikát, hogy ribanc, közben ő szopta le ingyen egy operatőr f*szát. Attilának is ő szólt be először. Ő mondta, hogy kislányosak az ütései még a box héten, majd erre kezdte el Attila a leférfizni, ami sztem tökéletes visszavágás volt. Utána jött a k*rva anyázás, ahol már nem volt visszaút, majd szépen összeveszett mindenkivel. Természetes mindenki "becstelen" és mindeki hibás, csak ő nem.

2011. dec. 25. 09:54
 14/14 anonim válasza:
Kiváncsian követném a Péter Vera párbajt. Szerintem egyik se normális, de nálam Vera egy fokkal szimpatikusabb
2012. jan. 3. 16:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!