Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » VV Vera megbolondult?

VV Vera megbolondult?

Figyelt kérdés
Annyira irritál az a qrva, mindig mindent jobban tud, mindig az övé kell legyen az utolsó szó, mindenki szavába belevág, de azért ő elvárja, hogy mások végighalhassák... és még ezek után csodálkozik, hogy egy pasi se akar vele összejönni? (Még a beszavazóvideójában siránkozott hogy nem talál normális pasit) Ehhez csak olyan pasi illik, aki süket-néma és lebénult, ő legalább nem tudna visszaszólni neki...
2011. dec. 14. 22:16
 1/5 anonim ***** válasza:
75%
Ennyire fölzaklat? Akkor minek nézed? Látod, nekem egy gonddal kevesebb. :P
2011. dec. 14. 22:20
 2/5 anonim ***** válasza:
40%

Nem!

Szerintem tök igaza van.

Attila és Péter azt hiszik ők ott az isten és bármit megtehetnek.Jó hogy nem hagyja magát.

Élég csak megnézni a többit mindegyik becsicskult nekik kivéve Fecó,Vera,Csabi.Pedig eleinte pont ezt a három személyt utáltam.Azt is elég megnézned az a büdös k.rva Eszter is teljesen be van csicskulva Attiláéknak.

2011. dec. 14. 22:23
 3/5 A kérdező kommentje:
nem zaklat föl, csak irritál... amúgy lehet, hogy van amiben igaza van (pl. az Attilás dolog, avval én is egyetértek, hogy nem Attiláék fogják eldönteni, kiket raknak ki), de igazából Vera mindenkinek beszól, mindig talál valamit, amivel kötekedhet, és persze mindig neki van igaza... és mikor Attiláék már nem foglalkoztak vele, akkor is Vera szólogatott be nekik, szóval ő saját magának köszönheti, hogy Attiláék céltáblájára került... és amikor Kingával próbált beszélni, és megkérdezte, mi baja Kingának vele, elkezdte mondani, erre 5 mp-re rá Vera beleszól, hogy "ez nem így volt, ne hazudj" nem csoda, hogy már senki nem akar vele beszélni, nem normális, nem hallgatja meg mások véleményét, csak a saját igazát sulykolja...
2011. dec. 14. 22:39
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

jellemhibás

túlzottan védi magát, pl a Kingával való beszélgetésben pár mondatot máris támadásnak vett, ezért nem hagyta szóhoz jutni a továbbiakban Kingát.

Ez nagyfokú félelmet jelent az emberektől és azok véleményétől.

2011. dec. 15. 10:50
 5/5 anonim ***** válasza:

Itt le is lehet húzni [link]

A PONT szó helyére írj valójában pontot -> .

2011. dec. 27. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!