Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mi a véleményetek hogy VV...

Mi a véleményetek hogy VV Vera ment vissza?

Figyelt kérdés
2011. dec. 4. 21:34
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
NEMÉRDEKEL
2011. dec. 4. 21:36
 2/15 anonim válasza:
15%
a másik csoffadt testű :DDD
2011. dec. 4. 21:36
 3/15 anonim ***** válasza:

örülök

utálom Annamarit

2011. dec. 4. 21:37
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
hát kieshetett volna mindkettő. Amugy ennyire unalmas embereket mint az 5-ik szériába hogy sikerült összeválogatni
2011. dec. 4. 21:37
 5/15 A kérdező kommentje:
Kiss P.G. igazad van!
2011. dec. 4. 21:39
 6/15 anonim ***** válasza:
meglepődtem.
2011. dec. 4. 21:44
 7/15 anonim ***** válasza:
inkább mint hogy szabadon mászkáljon
2011. dec. 4. 21:54
 8/15 anonim ***** válasza:

hmmm. Hát végül is tényleg akár egyszerre kivihetnék párbajozni az egész bagázst és egy szavazással eldől az egész.

Mindenesetre Annamária amikor rákérdeztek hogy mit beszélt itt emberségről meg minden, arra se válaszolt. Nekem is olyan érzésem volt, hogy csak hablatyol összevissza úgy, hogy próbál okosnak tűnni, meg a másik kárára jobbnak tűnni ami szánalmas. Szóval megérdemelte.

Ha ezt mondjuk nem csinálta volna, szerintem még szimpibb is lett volna, de mind1 én nem szavaztam.

2011. dec. 4. 21:56
 9/15 anonim ***** válasza:

Annamari nagy színésznő

és sztem kicsit elmebeteg is(az a tipikus aki látszatra a légynek se ártana de amúgy..)

Vera nagyon hamar felkapja a vizet, és szeret másokat sértegetni, nameg kicsit álszent is

de viszonylag intelligens (bár ő is káromkodik elég csúnyán)

és baromi jól átlát az embereken(Péter, Annamari, Veronika)

szóval örülök.

2011. dec. 4. 22:04
 10/15 anonim ***** válasza:

Ja. Annamária tényleg az a hát csendes-örült. Bár annyira nem szeretem ezt a kifejezést, mert voltam néhányszor olyan helyzetben ahol ez azzal volt egyenlő hogy félénk valaki.

Na de, Annamária tényleg az. Meg már nem azért de ő is, hogy pofázott már, pont kisfilmben valamelyik beszélgetés kb "hagyjál már te szánalmas nyomorék". És valószínűleg Vera rátapintott, hogy lelkileg vannak problémái. Jó hát mondjuk ez eleve "fura" kategória szóval még passzolhat is.

2011. dec. 4. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!