Mi a véleményetek hogy VV Vera ment vissza?
Figyelt kérdés
2011. dec. 4. 21:34
11/15 anonim válasza:
Egyik lányt se szeretem, de Annamari nagyon gáz volt a párbajon! Örülök, hogy most Vera nyert, de remélem valaki őt is hamar kint hagyja! :D
Kedvencem sincs, talán Eszter a legértelmesebb!
Seherezádé megint hozta a formáját!!! Hihetetlen mennyire nem tud kommunikálni! :)
12/15 anonim válasza:
Vera jó emberismerő
és legalább észreveszem h bent van
meg ő kb az egyetlen aki be mer szólni Attiláéknak
muszáj h vki néha helyretegye a kis kertitörpééket:)
Annamari meg Tuja2
:D
13/15 anonim válasza:
Annamarit se szeretem, nem érdekel egyáltalán, de Verát nagyon szerettem volna már kint látni. Kezd kicsit elegem lenni, hogy eddig MINDIG az esett ki, akit én akartam vissza...
14/15 anonim válasza:
tegnap 21:54
:DDDDDDDDDDDDD
Nerkem teljesen mindegyvolt, melyikük megy vissza. Bár Annamari eléggé gyökér módon hőzöngött a párbaj alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!