Nem lehetne egy kicsit visszafogni az aljasságot a VV5-ben?
Figyelt kérdés
Mindenki tudja, hogy forgatókönyv szerint megy a műsor, de az Attiláék aljassága már-már rossz hatással lesz a fiatalokra. Miért kell állandóan azt látni, hogy az ilyen mocskos, gerinctelen, undorító emberek viselkedése a nyerő?
Kicsit túlzásba viszik a rendezők. 2011-ben nem ez a valóvilág, amit naponta látunk, ha így lenne, akkor régen rossz az emberiségnek.
2011. dec. 18. 12:13
1/5 anonim válasza:
Számomra is kezd már unalmassá válni az,hogy mindig ez megy. Ezt hallgassuk ki meg így verjük át meg ilyenek. Jó persze nem kötelező nézni,ez tény,de eddig szerintem egész jó volt.
2/5 anonim válasza:
Az egész műsor van rossz hatással a fiatalokra...
Kevés ilyen színvonaltalan sz*rt találni, mint ez...
3/5 anonim válasza:
Nekem eddig nem tűnt fel, hogy állandó lenne az aljasság és gonoszság, de mikor Fecó visszatért a villába és boldogan mesélte mindenkinek milyen volt az este, az éjjel, a reggel és, hogy mennyire boldog, na akkor összeszorult az öklöm, hogy Attila és Péter az asztalnál ülve bájvigyorral beszélték, hogy fogják kirakni, hiszen már úgyis boldog. Ennél gusztustalanabb dolgot.
4/5 anonim válasza:
hát igen... túrja az orrát a majomgyerek,amit talál benne azt meg megeszi. ezt tényleg rossz nézni!
5/5 anonim válasza:
"rossz hatással van a fiatalokra"
Erdekes, hogy nekem egy tini ismerősöm sem nézi, inkább jellemzően 25-50 évesek.
Amúgy az nagyon brutális, ahogyan beszélnek egymással a valóvilágban az emberkék,
szerintem ez már néha visszataszítóbb, mintha fizikálisan bántalmaznák a másikat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!