Le akarok szokni a TV ről, hogy csináljam?
Eddig kb napi tíz órát ment a TV ha nem voltam suliba akk vagy 12őt
De tudom hogy nem egészséges...
Eddig odáig jutottam, hogy este nem tvre alszom el és nappal se nézek annyit. De szeretnék teljesen leszokni mit ajánlotok?
Én annak idején elvittem a szüleimhez, mert az övüké tönkrement. Azóta sincs tv-m, nem is hiányzik az a töménytelen SZENNY, ami onnan jön.
Esetleg felrakhatod a Vaterára. A lényeg, hogy vidd ki a szobából, mert ha ott van, úgyis bekapcsolod, aztán órákra rabul ejt.
A tévé nem hülyeség, csak tudni kell használni...
"egy doboz ami világít" ezzel az erővel a rádió is egy doboz, amiből zaj jön. Bírom, hogy egyesek attól érzik magukat értelmesebbnek, okosabbnak, ha azt mantrázzák: nincsen tévém, nem nézek tévét, stb.
Nevetséges.
Kedves Kérdező! Lehet nézni dokumentumfilmeket, ismeretterjesztő szösszeneteket is. Amúgy meg arra gondolj, hogy milyen sok áramot fogyaszt, ha egész nap be van kapcsolva...
Előzővel egyetértek.
tegnap 23:48
A net is tele van "szennyel". Nem rossz műsorokat kell nézni, ennyi. Van jó pár hírcsatorna, stb. Sok idősebb ember innen informálódik, szánalmasnak tartom, amikor démonizálják a tévét az emberek.
Szelektálni kell és kész, csak akkor bekapcsolni, ha érdekes műsor van, pl. On the spot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!