Meg akarok szívatni valakit hogy csináljam?
Figyelt kérdés
engem is megszívatott ez az ember és vissza szeretném neki adni valami durva ötleteket várok köszi.2011. dec. 4. 14:19
1/4 anonim válasza:
Amikor a kínai osztálytársam a földrengéskor kiröhögte a japánokat, én kb 3 tubus fogkrémmel telenyomtam a táskáját. Külön figyeltem minden könyvre, nehogy valamelyik kimaradjon. Mivel kitűnő tanuló, majdnem felakasztotta magát ezért.
2/4 A kérdező kommentje:
xD ez jó.még jöhetnek ötletek.
2011. dec. 4. 20:36
3/4 anonim válasza:
Chili paprika a tollara es amikor megfogja vagy a szajaba veszi auuuuuuuuuuuuu....gombostu a szekere vagy beka a tolltartojaba stb
4/4 anonim válasza:
Kicsi, apró, idegesítő dolgokkal próbálkozz, hogy felmérd a tűréshatárát és maradj alatta. (Maradandó) kárt ne tegyél benne! Sem anyagit, sem lelkit.
vegyél pár csomag post-it cetlit és boríts be velük valamit, amit amúgy gyakran használ. Autó, számítógép, rekesz sör, kabát belseje, ujja. Ez elég durva, de kárt nem okoz.
Mentsd le a telefonjáról a gyakran hívott telefonszámokat és töröld le a készülékről, aztán egy hét múlva visszajuttatod neki valami büdös hallal együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!