Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » A Való Világ sorozatában volt...

A Való Világ sorozatában volt valaha olyan szereplő/veresenyző, aki egyetmet, vagy főiskolát végzett? Ha igen, akkor ki és milyet?

Figyelt kérdés
Az öcsém nézi a szoba túloldalán, és fáj az értelmi szint, ha nincs túl nagy arcom...
2011. nov. 19. 22:57
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Miért a szégyene, ezt kifejtenéd?
2011. nov. 20. 10:52
 12/19 anonim ***** válasza:

Írta,hogy azért ment be,mert elege volt abból,hogy tőle elvárnak mindent és elege lett ebből meg abból,hogy egyszínű az élete és őrültségre vágyott,ezért ment be.

Valamilyen szinten megértem,bár más utat is találhatott volna,de mindenkiből mást váltanak ki az érzések.

Amúgy elég sokan végeztek egyetemen,főiskolán a játékosok közül.

2011. nov. 20. 11:12
 13/19 anonim ***** válasza:
eszter ügyvéd, de hogy ha kijön a villából ki fogja alkalmazni az rejtély.
2011. nov. 20. 12:10
 14/19 anonim ***** válasza:

saját ügyvédi irodája van

vagyis a társa valakinek

amúgy nem büntetőjogra specializálódott

hanem gazdasági, meg ingatlanügyekre..

sztem ez is árnyalja a képet

azért nem mindegy h mondjuk egy bűnözőt véd (és támadhatják a villabeli szereplésével

(megjegyzem sztem semmi hűde extrémet nem csinált), vagy ingatlanügyekben képvisel valakit..

2011. nov. 20. 16:23
 15/19 anonim ***** válasza:
2011. nov. 20. 16:31
 16/19 _Jessy_ ***** válasza:
Őszintén szólva csodálkozom, hogy egyetemisták, és közben bent vannak egy ilyen gyalázatosan színvonal nélküli undorító műsorban. Nem csodálkoznék, ha mindet kicsapnák az egyetem lejáratása miatt...
2011. nov. 20. 20:26
 17/19 anonim ***** válasza:
Miért fontos, hogy egyetemet végzett-e? Attól még nem lesz intelligens...
2011. nov. 30. 10:54
 18/19 anonim ***** válasza:

Utolsónak igaza van!

Nézzétek meg Lilut, ő is jogász, aztán meg....

2011. nov. 30. 12:49
 19/19 anonim ***** válasza:

Igen..

A tavalyiba Laci is doki kategóriába került be,szóval nem tudom mit,de ő is végzett valami egyetemet..

Akkor még a drága Évácska is elvégzett valami főiskolát,amit nem 1x hangsúlyozott..

aztán ELVILEG Dya is egyetemista,de nem nagyon tudom szegény elképzelni..

akkor Gigi is egyetemi hallgató..

Akkor a mostani szériába még ugye Eszti,Ő ügyvéd,Peti szociálpedagógiát tanult,Csaba Rendőrtiszti főiskolát végzett..meg mintha Seri is mondta volna még az elején..

2011. dec. 26. 13:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!