A Való Világ sorozatában volt valaha olyan szereplő/veresenyző, aki egyetmet, vagy főiskolát végzett? Ha igen, akkor ki és milyet?
Írta,hogy azért ment be,mert elege volt abból,hogy tőle elvárnak mindent és elege lett ebből meg abból,hogy egyszínű az élete és őrültségre vágyott,ezért ment be.
Valamilyen szinten megértem,bár más utat is találhatott volna,de mindenkiből mást váltanak ki az érzések.
Amúgy elég sokan végeztek egyetemen,főiskolán a játékosok közül.
saját ügyvédi irodája van
vagyis a társa valakinek
amúgy nem büntetőjogra specializálódott
hanem gazdasági, meg ingatlanügyekre..
sztem ez is árnyalja a képet
azért nem mindegy h mondjuk egy bűnözőt véd (és támadhatják a villabeli szereplésével
(megjegyzem sztem semmi hűde extrémet nem csinált), vagy ingatlanügyekben képvisel valakit..
Utolsónak igaza van!
Nézzétek meg Lilut, ő is jogász, aztán meg....
Igen..
A tavalyiba Laci is doki kategóriába került be,szóval nem tudom mit,de ő is végzett valami egyetemet..
Akkor még a drága Évácska is elvégzett valami főiskolát,amit nem 1x hangsúlyozott..
aztán ELVILEG Dya is egyetemista,de nem nagyon tudom szegény elképzelni..
akkor Gigi is egyetemi hallgató..
Akkor a mostani szériába még ugye Eszti,Ő ügyvéd,Peti szociálpedagógiát tanult,Csaba Rendőrtiszti főiskolát végzett..meg mintha Seri is mondta volna még az elején..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!